Poti sa le incerci pe toate trei - eu am incercat fraps si bandicam, dar am sa incerc si dxtroy - pare bun.
Pentru jocuri 3D merge bine Fraps si Bandicam.
Fraps - fisiere mari - comprimare mica, cerinte de procesare mici
Bandicam - fisiere mai mici, mult mai configurabil, necesita procesor mai bun, dar nu exagerat de bun, merge si pentru inregistrari de ecran simple fara 3D.
De exemplu care e mai bun pentru minecraft (MC)?
Https://www.youtube.com/watch?v=YWASl8x34JM
Aici zice ca Dxtory e cel mai bun, apoi Fraps ai Bandicam.
Depinde si de calculator, trebuie incercate toate sa vezi care merge mai bine. Dupa ce filmezi, iti trebuie un editor video, sa mai tai din film, sa il mai comprimi sa nu ocupe prea mult spatiu si sa fie mai usor de incarcat pe youtube de exemplu.
Pentru fisiere avi, e foarte bun virtualdub plus un codec cum ar fi x264vfw.
Am sa incerc Dxtory! Daca e bun ai funda!
Cand filmez cu Dxtory imi filmeaza cam 10 secunde dupa se opreste i-am dat la setari cand filmeaza sa apara cu rosu acolo in colt sus! Si stiam ca filmez si dupa 10 - 15 secunde se opreste si ii verde! Ce sa fac?
Am incercat Dxtory si a mers bine. E posibil sa fie ceva de la setari. Depinde si de configuratia calculatorului. Se poate folosi un codec extern gen motion jpeg (poate din cauza volumului mare de date scrise pe hard disk ajunge sa se blocheze)
Mi s-a blocat si mie tot asa la 10 - 15 secunde ca nu le-am numarat. Cred ca s-a blocat din cauza ca am instalat o versiune mai veche dupa ce instalasem intai ultima versiune.
Eram in mod time freeze protection - e un program aici
http://www.toolwiz.com/products/toolwiz-time-freeze/
care anuleaza orice modificare la restart cand e activat pentru asta. Fiind in modul protectie am dat restart si s-a dezinstalat totul complet si cand am instalat din nou versiunea veche, totul a mers perfect. Am sa il mai probez sa vad daca merge fara intrerupere si de la ce e blocajul acela la 10 secunde.
Poti sa le incerci pe toate trei - eu am incercat fraps si bandicam, dar am sa incerc si dxtroy - pare bun.
TheBoyTheCool24 întreabă:
NeVeR4NeVeR întreabă: