| RedPorcelain a întrebat:

Puteti sa-mi spuneti care este mai bun dintre telefoanele samsung corby si lg cookie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu aș lua Cookie. Ai hardware mai bun, softul e mai eye-candy, touch-ul, deși tot rezistiv, e mai sensibil la atingere, iar autonomia e decentă.

29 răspunsuri:
| M.D.Eveline a răspuns:

De preferat Corby because Cookie am avut si eu, dar nu din Romania din Swe si dupa 2 luni a trebuit sa il inmormantez.Acum se odihneste in mormantul lui (cutia lui) fara a fi deranjat.laughing

| M.D.Eveline a răspuns:

Am vrut sa zic doua saptamani

| Daisy. a răspuns:

Corby e mai fain:X:X

| smiley11231 a răspuns:

Eu cel putin am un LG Cookie si sunt foarte multzumita de el. telu are memorie de 2GB si eu i-am imi pus inca 2. sh merge foarte bine...

| charlotte a răspuns:

Eu as merge pe samsung corby, ai de unde alege din moment ce e disponibil in variantele cromatice: alb, roz, galben si portocaliu, plus multe alte avantaje fata de lg cookie. bine, asta daca ai 160 de euro sa dai pe el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As prefera samsung corby.nu este adevarat ca dupa 2 saptamani se va strica sau chiar mai mult.eu am intrebat un profesionist si mi-a zis sa aleg samsung corby.este mai bunwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am navigat pe amindoua ce pot spund despre lg kookie doar ca este un telefon foarte bun. dar si samsung corbi dispune de o varietate de programe si culori amindoua telefoanele sunt ok. dar eu as alege samsung corby:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Samsung corbywinking.
E cel mai bun...si nu se strica in 2 saptamana. eu am de 6 luni si sunt foarte multumit de el [desigur l`am cumparat din alta tara]laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am si corby si lg cookie si cred ca mai bun este corby desigur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cookie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am un lg cookie si sunt f multumita iar corby este mai prost adica la camera lg estte de 3, 5 iat corby 2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este cell mai bun tele?

| eunutuu a răspuns:

CoRbY?laughing) HaHaHa! God...corby mai bun decat cookie? eu am lg cookie kp501 si e ff bun! trei prietene au corby si e „mortal"adica e dat dracului, dor dc corby are mai „multe" chesti asta nu inseamna ca e mai bun, ba din cotra, e mai prost, la una dintre pretenele mele isa intamplat a doua zi dupa ce la cumparat din greseala, bine inteles, sai cada teklefonu pe jos si iau aparut niste dungi roz pe ecran si nemernici de la vodafone nu au vrut sai dea bani inapoi, astea nu-s bazme, chiar mai mult, nu se poate pune imaginea de fundal, adica se vede doar un colt din imagine si nu vreau sa aud ca nu stie ea sal folosesca ca la dus si la un server gsm si degeaba, la dus si inapoi la orange si nimica, asa ca sucks samsung, a apropo, mama are un dual sim de la samsung de doua luni si ii face „figuri"are bareria incarcata si ii se stinge, asa, por si simplu...si nu conteaza cum arata ci cum e de bun, si pentru charlotte sa stii ca si lg cookie are mai multe culori are alb, negru, negru cu rosu, roz si albastru si in plus la corby sunt doar niste „fețe"care poti uh sa tile cumperi la lg cookie, de ex o prietena sia luat la lg cookie o fața neagra fu fluturi mov :p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lg kookiebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as alege Cordby! E cel mai bun telefon! Cookie am avut si eu si dupa 2 saptamini a fost gata! Iati Cordby, ca iti da garantie 2 ani!

| вєѕтωιѕнєѕ a răspuns:

Eu am corby si sunt sigura nu se strica in doua saptamani! e bun si lg cookie dar depinde, ce preferi mai mult tu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic samsung corby e mai dragut mai mic si fain eu am ales samsung corby de cablu usb dac mai ai vreau tel samsung prin casa iai cablu de usb ca se potriveste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei. am citit si eu multe pe net. despre cookie. si despre corby
eu as ofta pentru un cookie.are mult mai multe functi. si la urma urmei corbi e mai mult pentru fete de alea fitoase,,. vezi doamne sa fie rozz. si sa`si poata schimba carcasa. mda e dragut telefonul... da numai pe dinafara. in interior. pe toate fetele le atrac culorile si meniul.in rest e gol. pot zice ca e mai destept un samsung c3050 decat corby [nu chiar mai destept. pot zice mai complex]. in schimb cookie are multe functii tautch screen`ul e de 10 ori mai tare. cookie e mai destept si arata mai serios indiferent daca e roz negu. gri sau etc,, corby e de fete de pitipoance de asteaoh go on

| lavii a răspuns:

Hei. am citit si eu multe pe net .despre cookie. si despre corby
eu as ofta pentru un cookie.are mult mai multe functi. si la urma urmei corbi e mai mult pentru fete de alea fitoase,,. vezi doamne sa fie rozz. si sa`si poata schimba carcasa. mda e dragut telefonul... da numai pe dinafara. in interior. pe toate fetele le atrac culorile si meniul.in rest e gol. pot zice ca e mai destept un samsung c3050 decat corby [nu chiar mai destept.pot zice mai complex]. in schimb cookie are multe functii tautch screen`ul e de 10 ori mai tare. cookie e mai destept si arata mai serios indiferent daca e roz negu. gri sau etc,,corby e de fete de pitipoance de asteaoh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cookie deoarece corby e un telefon praf cu soft de zboara puiu zboara si are in loc de megapixeli vga la camera. e una dintre cele mai proaste telefoane de la Samsung

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Corbi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita-te aici cred ca te va ajuta sigur : http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/......_6693.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Is egale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu stiuu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Corby. Eu am primul Corby care a aprut acum un an (Samsung corby gt-s3650) si e foarte bun. Depinde dupa ce criterii te ghidezi la un telefon. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Corby

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta corby e mai bun!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Corby.Am si eu unul si sunt f multumit de el

| Myssteriusthanlife a răspuns:

Buna eu nu te-as sfatui sa iti iei cookie de abia am scapat de unul etse daevarat ca este inteligent are multe aplictii dar din pacate dupa un timp nu mai tine bateria.Plus ca iti face figuri si touch screenul, dar pe langa toate astea mai este si rezistent la cazaturi numai el stie cate cazatri si cate zgarieturi a loat de la mine.Dar ori cum raspunsul meu este
-Samsung crby-

a si @lavii sa stii ca Samsung corby nu este un telefon de pitipoanca dar daca tu sti mai bine ca noi inseamna ca ai si tu unul daca este de pitipoanca