| Lordus a întrebat:

Puteti sa-mi spuneti si mie ce alte jocuri in afara de sims sunt cu constructii case de preferat jocuri pc care sa aiba grafica buna dar sa mearga bine pe multe computere de altfel daca imi raspundeti dau fundita garantat doar celui ce ma ajuta. Va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| Artemisia a răspuns:

Buna.
Eu iti recomand sa joci Home Sweet Home.
Mie imi place foarte mult.
Tu trebuie sa decorezi/construiesti toate casele dintr-un cartier, dar le construiesti dupa ce sfaturi iti da propietarul.Pkus ca ai si tu casa in cartierul respectiv.
Daca vrei poti incerca si celelate jocuri de Home Sweet Home (Editia de Craciun sau editia cu bai si bucatarii).
Jocul are o grafica destul de buna (dupa parerea mea).
Apoi daca vrei sa construiesti case eu iti recomand IMVU.
Este un joc online (3D).Acolo iti faci un avatar (o fata sauun baiat), ai un pet si ai si o casa in care iti inviti prietenii.
Casa poate fi decorata dupa placul tau.
Poti sa pui plante, animale, moblier, piscina, etc etc.
Poti chiar sa iti deschizi o camera/casa/club/gradina publica.Asa unii utilizatori IMVU pot sa vina in casa ta.
Joc IMVU de mult timp si imi place.Este interesant, are o grafica buna si cunosti noi oameni din diferite tari cu care te poti imprieteni.
Apoi daca mai vrei sa vezi ceva jocuri cauta pe :
Wild Tangent
BigFish
PlyaFirstGame
PopCap
Mumbo Jumbo
My Play City
ETC.
Eu sper ca te-am ajutat! Bafta!

2 răspunsuri:
| lorenica12 a răspuns:

IMVU pare foarte real si nu te mai saturi de el

| thekillerboyka a răspuns:

Nu stiu nu prea sunt multe jocuri asemanatoare cu sims! Incearca age of empires... nu seamana deloc cu sims dar construieisti! big grin