Ps4 este foarte scump. eu zic ca nu ai sanse deloc daca situatia ta financiara nu este una buna.
1) comporta-te frumos ajuta-i la treburi prin casa
2) invata bine ia note mari
3) in vacanta stai si mai lucreaza exercitii. sa nu te vada stand doar la pc si tv
4) spune-i ca de craciun asta vrei
stiu ca nu sunt 10 pasi dar cam astia ar fi cei mai importanti... altceva nu poti face decat sa astepti raspunsul alor tai. oricum gandeste-te bine ca dai cam 16 milioane ..gandeste-te daca ai neaparat nevoie de el si parintii tai au posibilitatea sa ti-l achizitioneze! funda?
1.Fale ceva (fa cinste la o cofetarie, fale ceva bun cat timp sunt la serviciu)
2.Fa-te miel pentru 2 zile. miel=baiat cuminte.
3.Arata ce iti doresti ^explica-le ce poti face cu el * mai si pacaleste si adauga de la tine.
4.Fa-ti lista de craciun si scrie (Imi doresc sa imi ofere : PS4, beneficile mele de la acest cadou : (SI AICI MINTI `````````````````````````````````````)
5. Ai PS4. FUNDA?
Nu sunt neaparat niste pasi. Da-le si tu niste motive de a ti-l lua... Ajuta-i prin casa, compoarta-te mai frumos, ia note mai mari daca este cazul si spune-le ca asta te-ar face foarte fericit(a), doar parintii ar face tot ca noi sa fim fericiti. Dar, nu exagera daca situatia ta financiara nu este prea buna
Te sfatuiesc sa-ti iei ps3 pentru ca sunt mult mai multe jocuri disponibile, iar ps4 nu face diferenta de bani intre cele doua.
Salut!
1.Fii cuminte si acultatoare.
2.fa-ti temele si ia note bune.
3.Mai fa si ceva suplimentar.
4. Spune-le ca asta e singura ta dorinta de craciun(pentru ca daca spui ca mai vrei si altceva s-ar putea sa nu iti ia).
5. Spune-le ca nu iti vei lua jocuri violente.
6.Fii cuminte pana de craciun.
Eu cred ca acesti pasi sunt suficienti!
Daca stii ca parintii tai nu au bani atunci lasa pana muncesti si ia-ti pe banii tai, da au si nu vor, cauta motivu si rezolva
Anonima_5812 întreabă:
Spynky întreabă: