| psvita12345 a întrebat:

Puteti va rog frumos sa imi spuneti 10 pasi de ami convinge parintii sa-mi ia un ps4?

Răspuns Câştigător
| andreicaia99 a răspuns:

Ps4 este foarte scump. eu zic ca nu ai sanse deloc daca situatia ta financiara nu este una buna.
1) comporta-te frumos ajuta-i la treburi prin casa
2) invata bine ia note mari
3) in vacanta stai si mai lucreaza exercitii. sa nu te vada stand doar la pc si tv
4) spune-i ca de craciun asta vrei
stiu ca nu sunt 10 pasi dar cam astia ar fi cei mai importanti... altceva nu poti face decat sa astepti raspunsul alor tai. oricum gandeste-te bine ca dai cam 16 milioane ..gandeste-te daca ai neaparat nevoie de el si parintii tai au posibilitatea sa ti-l achizitioneze! funda?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tot iti iei PS4, ia-ti si un ACIV pe acolo sau BF4 happy

| AnGamerHelper a răspuns:

1.Fale ceva (fa cinste la o cofetarie, fale ceva bun cat timp sunt la serviciu)
2.Fa-te miel pentru 2 zile. miel=baiat cuminte.
3.Arata ce iti doresti ^explica-le ce poti face cu el * mai si pacaleste si adauga de la tine.
4.Fa-ti lista de craciun si scrie (Imi doresc sa imi ofere : PS4, beneficile mele de la acest cadou : (SI AICI MINTI `````````````````````````````````````)
5. Ai PS4. FUNDA?

| Cossy11 a răspuns:

Nu sunt neaparat niste pasi. Da-le si tu niste motive de a ti-l lua... Ajuta-i prin casa, compoarta-te mai frumos, ia note mai mari daca este cazul si spune-le ca asta te-ar face foarte fericit(a), doar parintii ar face tot ca noi sa fim fericiti. Dar, nu exagera daca situatia ta financiara nu este prea buna
Te sfatuiesc sa-ti iei ps3 pentru ca sunt mult mai multe jocuri disponibile, iar ps4 nu face diferenta de bani intre cele doua.

| fangtasamp a răspuns:

Salut!
1.Fii cuminte si acultatoare.
2.fa-ti temele si ia note bune.
3.Mai fa si ceva suplimentar.
4. Spune-le ca asta e singura ta dorinta de craciun(pentru ca daca spui ca mai vrei si altceva s-ar putea sa nu iti ia).
5. Spune-le ca nu iti vei lua jocuri violente.
6.Fii cuminte pana de craciun.
Eu cred ca acesti pasi sunt suficienti!

| Andreas27 a răspuns:

Daca stii ca parintii tai nu au bani atunci lasa pana muncesti si ia-ti pe banii tai, da au si nu vor, cauta motivu si rezolvahappy