Da este mai bun.
1. are o "fata" foarte dezvoltata, si nu consuma multe resurse
2. are toate aplicatiile grupate pe categorii de interes
3. are o serie de programe de autorecuperare (nu le gasesti la celelalte windowsuri)
4. update-uri la zi daca este luat cu licenta
etc.
Poti sa verifici pe internet, sau la un magazin de calculatoare pentru a verifica o oferta de preturi.
Eu am w7 ultimate si ti-l recomand e super are multe aplicatii si e mai nou si e facut mai cu cap. eu, personal, ti-l recomand
BAFTA!
Eu am window7 pentru ca mi-am luat un laptop si pe el nu merge un alt windows... deoarece are un hard SATA (nu te mai aburesc ca nu cred ca stii) si windowsurile celelalte mergeau sacadat desi laptopul e ft ok are componente pentru ok! Dupa parerea mea Windowsul 7 este cel mai bun! Vista e cel mai naspa! windowsul difera in functie de ce vrei sa faci mai mult la calculator. daca vrei jocuri windowsul XP SP3 e cel mai bun desi incep sa fie jocuri ca cer windows 7!
Si eu am win7 si merge foarte bine sunt multumit de el o sa iti fie greu putin la inceput sa te obisnuiesti cu el dar e foarte bun
Da! Cu siguranta este mai bun pentru ca, in constructia sa, contine elemente de Vista si XP!
Eu am windows 7 nu pentru ca am vrut eu ci pentru ca mi la instalat un baiat care se pricepe pentru ca toate celelante wondows-uri sau dovedit a fi bune, iar eu ma multumesc cu asta...
Scz am gresit voiam sa scriu
Eu am windows 7 nu pentru ca am vrut eu ci pentru ca mi la instalat un baiat care se pricepe pentru ca toate celelante wondows-uri sau dovedit a nu fi deloc bune, iar eu ma multumesc cu asta...
Windows 7 = aparenta
windows xp = performanta
Pentru a te lamuri cu adevarat citeste pe site-ul la Microsoft.