| coMpLeT a întrebat:

Recent mi-am facut un site gratuit pe ucoz si as vrea si eu sa stiu cate ceva:
1. Imi apare scris mare "Site-ul meu". Cum fac ca in loc de asta sa imi apara numele site-ului sau sa imi apara ceea ce vreau eu.
2. Cum modific tema sau cum pot pune eu imagini si scrisuri de la minme pe pagina site-ului?
3. Cum pot face pe cineva moderator?
Daca o sa mai am intrebari o sa mai revin. Pana atunci va rog sa imi raspundeti la astea ca dau funda.

Răspuns Câştigător
| IoanaCerin a răspuns:

Salut:
1. Intri in meniul Setari>Principala>setari standard si vei vedea ca prima optiune este numele site-ului. Acolo scrii ce vrei in loc de Site personal.
2. Parcurgi acceiasi pasi ca la 1, dar acum alegi optiunea a doua: designul site-ului si acolo ai Selecteaza design (in acolo si ai de ales din peste 200 de templateuri). Poti alege si meniul Desgin pentru a face modificari la diverse elemente ale acestuia.
3. Intra la meniul Utilizatori si acolo la Adaugare utilizator nou. Vei avea de introdus numele utilizatorului, parola si altele, printre care si Statutul acestuia. Acolo alegi Moderator.
Sper ca am fost de folos. Bafta cu noul site!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DimLight a răspuns:

Http://www.w3schools.com/tags/tag_title.asp
daca inveti un pic de html o sa poti, cred ca trebuie sa te conectezi cu filezilla sa le pui pw host sau depinde poate are interfata de control sa iti usureze munca. la fel daca ai cpanel sau ceva interfata de control poti face pe cineva moderator altfel doar prin conectare cu user/pass la domeniul respectiv(dar asta ar insemna sa fie si cealalta persoana admin)

| coMpLeT explică:

Iona dar unde gasesc setari apoi prinicpala apoi setrai standard ca eu nu le gasesc

| IoanaCerin a răspuns:

Buna. Dupa ce te-ai logat pe ucoz/unet, vei obeserva, sub poza cu profilul tau si calendar, sectiunea Websites. Click acolo pe site-ul tau (numele pe care i l-ai dat).
Vei fi redirectionat catre o pagina noua, cu template-ul sitetului.
Acolo vei vedea undeva (unde depinde de template -adica sus, jos, stanga, dreapata, nu situ cum e pentru fiecare) scris: "V-ati inregistrat ca "numesite" (numele site-ului tau)" Acest nume are link. Intra pe el si
vei fi redirectionat catre pagina de administarre unde se gasesc optiunile (General, Control, Magazin, Utilizatori etc) pe care ti le-am descris la raspunsul precedent.
Bafta!