Pai nu neaparat sunt virusi de multe ori te pune sa raspunzi la niste intrebari (foarte usoare) si apoi te pune sa pui numarul de telefon si apoi sa dai un mesaj cica sa iei premiul cam asta e tot
Nu toate reclamele de genul sunt virusate.Nu-ti poti da seama care e virusata si care nu e, insa, ca sa fii sigur ca nu-ti infectezi calculatorul nu le deschide. Oricum nu vei castiga nimic!
Paginilie care "detecteaza virusi" sunt facute tot pentru reclama unor antivirusuri slabute, le downloadezi, si iti dai seama ca sunt slabe doar in momentul in care calculatorul incepe sa lucreze greu si e plin de virusi.Sigur,se poate intampla sa nu fie o reclama,ci un virus.N-ai de unde sa stii,asa ca n-ar trebui sa le deschizi!
In cazul in care esti nestiutor(cum ai spus tu) si deschizi o asemenea pagina, dar ai un antivirus bun instalat, calculatorul nu va fi infectat!
In cazul in care esti nestiutor(cum ai spus tu) si nu ai un antivirus instalat, sau ai un antivirus slabut riscul de a infecta calculatorul e foarte mare!
Kaspersky si Bit Defender sunt antivirusuri foarte bune doar in versiunea PRO!
Recomand Avast, Avira cu incredere!
De obicei da! Mie imi apare mai mereu la google "felicitari! Sunteti vizitatorul nr 1000! Ati castigat..."sau testele iq din reclame am dat o data click si am raspuns la cateva intrebari si mi s`a stins calculatorul!
Nu sunt virusi nici pe departe, in 99% din cazuri sunt reclame de genul ppc (pay per click)