AVG Free.
Il folosesc in permanenta, de peste 10 ani.
L-am testat si cu multi "virusi" noi, site-uri infectate etc. si face fata cu brio.
Nu degeaba a platit AVAST o suma impresionanta pentru a primi dreptul de a le folosi tehnologiile de aparare.
Deși nu are "funcții", te protejează in timp real, folosind aceeași tehnologie ca produsul lor de top.
Este cel mai bun antivirus la nivel global și e produs de o companie românească.
Ei au descoperit Mandrake, printre altele.
Această variantă e gratuită, nu are altă funcție decât de a te proteja in timp real, și tot ce ai de făcut ca sa funcționeze este să te înregistrezi cu un cont.
Îl folosesc de 6 ani și n-am avut probleme vreodată.
https://www.bitdefender.ro/solutions/free.html
Zic Avast, in ultimul timp au avut euristici destul de bune, plus ca are mai multe functii decat Bitdefender.
Buna
Cel mai bun antivirus de pe calculator, părerea mea, este Malwarebytes, blochează până și site, se descurca excelent și e foarte bun. O licență de activare e maxim 5e pe G2A și merită din plin. Poți să te uiți pe YouTube cum e.
See you
Windows defender / Bitdefender Free si cate o scanare ocazionala cu Kaspersky Virus Removal Tool.
Windows defender?!? rili?!?
Avast, e gratis, e FOARTE BUN
bitdefender e, eficient dar ABSOLUT IMBECIL
iar pentru scanare ocazionala, Malwarebytes
Scuzati maestre, trebuia sa spun Kaspersky, Bitdefender sau Norton, dar tie iti place sa vezi reclamele.
Cum spui tu
eu sa te contrazic pe tine
mai ales ca a fost o vreme cand nu se folosea webmail in draci, si dadeai telefon la RDS si ziceai ca ai probleme cu email-ul, raspunsul era prompt:
"Aveti Norton antivirus?"
CEL MAI IMBECIL ANTIVIRUS, EVERRRRR
iar tu il recomanzi
FELICITARI, ESTI "TAAAREEEE"
Nu stiu cum este la altii dar eu cu Avast si cu ESET am avut numai probleme, de fiecare data se infecta calculatorul dupa cateva luni indiferent ce faceam. Pana la urma am renuntat la antivirus de cativa ani si nu imi pare rau. Fiecare sa instaleze ce vrea si gata eu recomand ce a fost bun pentru mine.
Deh, eu am avut numai experiente neplacute cu altele
la ESET pot sa spun doar ca nu vreau sa arunc, cu banii si din cauza asta crack-ul expira si ma lasa in kuru gol
cu avast nu am avut nici o experienta neplacuta pana cum, iar cand am cea mai mica suspiciune de virus, bag fisierul in virustotal.com unde e scanat cu, toti antivirusii existenti pe piata
in plus e singurul antivirus pe care l-am vazut vreodata care are scan la boot, deci cand 99.99% din virusi nu se pot activa
cat despre bitdefender, au avut noroc, ca l-am piratat, ca ma duceam si le spargeam geamurile, l-am folosit vreo doua luni, LA FIECARE UPDATE ASCUNDEAU MAI BINE OPTIUNEA DE DEZACTIVARE PANA NU AM MAI GASIT-O DELOC
cum bagai un stick il scana de ii veneau dracii, si cum am un stick cu cateva zeci de mii de fisiere NU PUTEAM LUCRA LA CALCULATOR, optiunea de stop scan NU functiona, si optiunea de nu mai scana stick-uri a fost ascunsa tot mai bine pana nu am mai gasit-o
si aveam din cand in cand de transferat backup-uri mari, si cu antivirus activ imi mergea de 5-15 ori mai greu de nu termina tot week-endul
cu Norton la fel pe vremea cand l-am folosit, imi mergea calculatorul ca un kur
ASTA E RAHATUL LA ANTIVIRUSI, SE RAHATESC PE TINE in ideea ca mai bine sa fii "protejat" decat sa poti sa lucrezi
Compact, de la echipa Microsoft, cei care tiau facut windowsul, daca mai windows 1998?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: