| aXy99 a întrebat:

Recomandati-mi un scaun de birou (directoral, de gaming, de care-o fi) ergonomic, rezistent, durbabil, care sa reziste in a fi folosit mai multe ore pe zi de catre o persoana de ~80 kg.
Buget: 500 lei. Maxim 550.
PS: Poate fi si mai ieftin.

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Du-te la mall, te uiți, te AȘEZI pe ele, simți TU că e confortabil și așa alegi nu alfel!

| aXy99 explică (pentru sierra1):

Degeaba. Am mai luat asa scaune. Dupa cateva luni de utilizare deveneau mult mai putin confortabile si, culmea, la ultimele doua scaune directoriale luate, s-a stricat sistemul hidraulic la mai putin de un an de utilizare.
Sa nu mai zic de faptul ca orice scaun poate fi confortabil cateva minute in care stai pe el, problema intervine dupa cateva ore bune.

| sierra1 a răspuns (pentru aXy99):

FĂ TOT așa dar fii mai exigent

| Ineys a răspuns:

Https://www.emag.ro/......D92NXSBBM/

61 de review-uri 4.66 media.

| aXy99 explică (pentru Ineys):

La asta ma gandeam si eu, dar mai asteptam recomandari. Un prieten mi-a spus ca scaunele astea de gaming nu sunt confortabile pentru sesiuni lungi de stat pe ele. Ceea ce e cam stupid, pentru ca, teoretic, pentru asta sunt gandite, dar mi-a spus-o din propria experienta.

| Ineys a răspuns (pentru aXy99):

In ce sens nu e confortabil? Eu am unul mai vechi, luat acum cativa ani, e alt model ce-i drept, si nu e asa fancy. N-are pernuta, n-are tema de scaun de curse, etc, dar e destul de moale si solid. Nu scartaie, nu pare ieftin, nu s-a rupt nimic la el, si crede-ma, stau peste 8 ore pe el uneori fara probleme, mai ales acum ca lucrez de acasa cu pandemia asta. Pe langa ce aveam la birou ( scaune ergonomice, bla bla, vrajeala ), asta de acasa e divin.

| aXy99 explică (pentru Ineys):

Chiar nu stiu ce sa aleg.
Ce zici de acesta? Depaseste putin bugetul, dar am auzit lucruri bune despre el.
https://www.ikea.com/......-70261150/

| Ineys a răspuns (pentru aXy99):

Toata lumea zice ca e mai confortabil decat un scaun de gaming, mai ales datorita faptului ca are mesha, dar personal nu am incercat un scaun ergonomic. Teoretic ar trebui sa fie mult mai confortabil decat un scaun de gaming mai ales daca ai ceva probleme la spate si mai ales daca transpiri pe spate, etc.
Eu nu am probleme, dar daca stii ca mai ai dureri de spate sau alte belele, posibil sa-ti fie mai de folos un scaun ergonomic, ca in principal asta e rolul lor, sa-ti ofera o postura corecta ca sa nu ai probleme. Alea de gaming nu pun accent asa mare pe lucrul asta, fiind folosit in special de tineri care n-au probleme de genul...