| diNNozo a întrebat:

Reparatii placa de baza calculator, se poate face asa ceva, stie cineva? va multumesc!

6 răspunsuri:
| Zuzu1991 a răspuns:

Da, evident ca se poate
intrebarea e daca merita... dat fiind faptul ca o placa reparata s-ar putea sa se re-strice oricum, ca, costul nu e deloc scazut (sunt niste scule care costa de ustura, de gen lipit/dezlipit cip-uri care costa si 10mii de eu, asa ca service-ul trebuie sa isi scoata banii pe ele) si ca una noua nu e cinestiece scumpa
trebuie sa fie foarte scumpa placa aia de baza ca sa merite

| Yuoia a răspuns:

Eu am inlocuit un pc pentru ca trei service-uri (din care unul faimos) nu au gasit cauza defectiunii la placa de baza si mi-au spus ca nu se mai poate repara. Probabil depinde si cat de grava este defectiunea.

| GPA a răspuns:

Evident că se pot remedia defecțiunile plăcilor de bază, fie că vorbim de defecțiuni hardware (componentă prăjită/arsă, scurt pe placa de bază, linii de alimentare defecte) sau software (Bios corupt->resursele hardware nu pot fi inițializate ).

Vreau să știu totuși ce problemă are placa de bază și poate te pot ajuta să o rezolvi.

| AlaSwek a răspuns:

Salutare.
Placa de baza poate fi reparată doar de cineva care se pricepe, deoarece problema se reclama prin măsurători, un om de rând n ar putea să repare o placă de bază. Cel mai bine, trebuie să vizitezi un service, deoarece problema poate proclama si de la alte componente, nu numai de la placa de baza. Mult succes!

| RoyalSovereign a răspuns:

Salut,

Da, placa de bază poate fi reparată, însă este necesar să apelezi la persoane abilitate în domeniu (service).

Caută pe net „reparații calculatoare " și vezi ce găsești.

| RoyalSovereign a răspuns (pentru RoyalSovereign):

„reparații calculatoare [județul tău]"*
am omis din neatenție.