Da, evident ca se poate
intrebarea e daca merita... dat fiind faptul ca o placa reparata s-ar putea sa se re-strice oricum, ca, costul nu e deloc scazut (sunt niste scule care costa de ustura, de gen lipit/dezlipit cip-uri care costa si 10mii de eu, asa ca service-ul trebuie sa isi scoata banii pe ele) si ca una noua nu e cinestiece scumpa
trebuie sa fie foarte scumpa placa aia de baza ca sa merite
Eu am inlocuit un pc pentru ca trei service-uri (din care unul faimos) nu au gasit cauza defectiunii la placa de baza si mi-au spus ca nu se mai poate repara. Probabil depinde si cat de grava este defectiunea.
Evident că se pot remedia defecțiunile plăcilor de bază, fie că vorbim de defecțiuni hardware (componentă prăjită/arsă, scurt pe placa de bază, linii de alimentare defecte) sau software (Bios corupt->resursele hardware nu pot fi inițializate ).
Vreau să știu totuși ce problemă are placa de bază și poate te pot ajuta să o rezolvi.
Salutare.
Placa de baza poate fi reparată doar de cineva care se pricepe, deoarece problema se reclama prin măsurători, un om de rând n ar putea să repare o placă de bază. Cel mai bine, trebuie să vizitezi un service, deoarece problema poate proclama si de la alte componente, nu numai de la placa de baza. Mult succes!
Salut,
Da, placa de bază poate fi reparată, însă este necesar să apelezi la persoane abilitate în domeniu (service).
Caută pe net „reparații calculatoare " și vezi ce găsești.
„reparații calculatoare [județul tău]"*
am omis din neatenție.
PfloO întreabă:
MikeZG întreabă:
MihaiEnescu întreabă: