| Aly_4722 a întrebat:

[revin cu intrebarea deoarece nimeni nu mi-a raspuns sad] Buna! dau cea mai mare FUNDITSSA!big grin am si eu o problema cu messengerul... daca vreau sa instalez messengereul 9 sau 10 nu merge imi zice asa :

C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\YahooMessenger. exe

The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log for mor detail.

nu inteleg ce vrea sa insemne thinking mentionez ca messengerul 8 merege straight face!

Răspuns Câştigător
| florinmarius a răspuns:

Dezinstaleaza tot messengerul dar du-te si in partitia c in program files si sterge si fisierul yahoo de acolo apoi instaleaza messenger 9 direct de pe net ti-l va da cu tot ce ai nevoie nu trebuie sa mai ei nici un visual c stima

4 răspunsuri:
| Cronki a răspuns:

Cred ca e de la un programel care nu-l ai in PC. Acesta se numeste: Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable. De obicei Messenger 9/10 instaleaza online acest kit. Incearca sa instalezi de mai multe ori la rand mess10 sau 9 pana e lipsit de erori (sau cauta si descarca kitul de mai sus)

Răspuns utilizator avertizat
| antonia07 a răspuns:

Sterge din control panel messenger 8 iar apoi downloadeaza si instaleaza messenger 9

| Cronki a răspuns:

Problema lui @Aly am avut'o si eu si inca o sa mai fie(am Xp).
@florinmarius, am sters si eu fisierul yahoo din C:\Program Files(dupa dezinstalare) si tot probleme au fost la instalarea YM9/10 asa ca ideea ta: "nu trebuie sa mai ei nici un visual" am marcat'o cu un Stupid(primul Stupid dat de mine)si asta pentru ca dai stupid aiurea si in necunostinta de cauza! Esti oltean cumva?