Zero sanse. Și nu din cauza că au armate de avocați ci din cauza că ce au scris tu sunt niste motive absolut fara niciun sens pentru a da in judecata
Mie imi trebuie sa imi șteargă acel video doar atât, eu o vad ca o problema ca nu il pot sterge
1. Chiar și guvernele marilor țări (inclusiv guvernul SUA) au mari dificultăți să câștige procese cu Meta. Tu ești doar unul dintre cele 4 miliarde de utilizatori ai platformei.
2. Ceea ce spui acolo este un nonsens. Vrei să dai în judecată un serviciu gratuit pentru că ți-a blocat accesul după ce ai încălcat regulamentul? Este dreptul lor să blocheze accesul oricui, pentru că este platforma lor, nu a ta.
Dacă nu-ți place cum ești tratat, poți să te muți pe altă platformă. Sau, și mai bine, poți să dezvolți tu un Facebook pe care să faci tu regulile. Dar parcă nu e chiar atât de simplu, nu?
În concluzie, șansele tale sunt zero.
Doar pentru un video sa il șteargă ei stau atata timp? Video era public după 2-3 ani se gandesc acei tipi sa nu mai fie public și sa primească lumea raport
Irelevant. Șansele tale să câștigi un proces cu Meta pe motivul ăsta sunt 0 (zero).
Ai șanse mai mari să-ți cadă în curte un asteroid făcut din diamant.
Dacă incalcam regulile mai ziceam și aveam contul dezactivat sau alte cele
Întrebarea ta a fost "Cate șanse am sa castig un proces cu Meta?".
Ți-am dat răspunsul : 0 (zero).
Nu știu ce rost are să insiști cu "explicațiile" tale. Nu pe mine trebuie să mă convingi de justețea cazului tău. Dacă vrei să încerci să-i dai în judecată, eu nu te opresc.