Daca ai nero, intri in el si selectezi,, data cd\dvd" in functie de ce blank ai, dupa care dai add si selectezi fisierul tau pdf. Dai burn si astepti putin. Mai sunt si alte programe dar procedura e cam aceiasi.
Fir-ar să fie, m-am chinuit atat, fiindca am uitat sa folosesc Nero. Asta era! Nero, bata-l norocul! Nu stiu cum am facut, dar am reusit si fara el. Sunt eu ambitioasa si... nu m-am lasat! Altfel, nu reuseam. Am vazut raspunsul tau prea tarziu, dupa ce-am predat fisa de concurs unde-mi trebuia. Data viitoare imi voi aminti sa folosesc Nero. Doamne, că nu voi mai uita! Asa patesc daca trag "din an in Paste" pe CD. Se uită! Mersi mult. Si-ti dau si funda.pa
Nu se poate... Daca tu nu stii sa faci un CD, eu nu te mai iubesc.
Procedura cea mai simpla din Windows care nu necesita Nero si se foloseste in speta in domeniul laptopurilor nu are decat 5 pasi, si anume:
1. Bagi CD-ul gol (daca ti-e rusine ca e naked, nu te uiti la el si gata!);
2. Deschizi My ComPUTEr (daca pute, te tii si la nas, cu cealalta mana) si apoi selectezi partitia unde CD-ul are provenienta (de regula E:; F;
3. Te duci unde ai folderul cu acel fisier si tragi tot folderul sau doar fisierul (dupa preferinta ta de fata blonda vopsita peste noapte) acolo unde esti intrata si arata CD-ul ca fiind gol;
4. Imediat dupa aceea iti va arata fisierul/folderul(ele, daca-s mai multe) in ceata; asta inseama ca e gata de ars (CD-ul, la ce te gandeai iar fiinto`?)
si 5. Te duci in stanga si apoi apesi pe File si Write new files on disc. Apoi dai un nume daca vrei CD-ului, daca nu ramane data si iar next si voilla! E gata!
A fost greu? Data viitoare sa ma suni sa te invat. Mi-ar face o deosebita placere. Decat sa dai 12 milioane la babe cu bun simt mai bine imi dai mie 21 de milioane, unuia fara suflet. Da. Corect. Îhâm!
Dai click dreapta pe fișier/e și alegi: Write these files to CD.
Mai mult explicații aici: http://kb.iu.edu/data/akvi.html