Voi cred ca nu intelegeti ce inseamna termenul "consola"! In primul rand jumatate din cei care au postat aici sunt analfabeti si in al doilea rand, consola va fi peste PC intotdeauna! Majoritatea jocurilor apar intai pe consola apoi pe PC. Nu va mai ganditi voi sa hackuiti tot, adica repede sa-l modati. Modand consola nu vei putea juca jocurile piratate online, adica prin intermediul internetului, gen shootere, aventura, etc... Poti achizitiona o consola cu incredere, chiar ps3 sau daca mai astepti putin si ai banii necesari, un ps4. Dar gandeste-te ca achizitionan un ps4 esti asigurat cativa ani! PS3 e aparut in 2006 ducand jocurile din 2012-2013 si le va duce si pe cele din 2014 cu sigurant . Mergi cu incredere pe mana consolei.
Intr-adevar la grafica vei fi surprins de ce-ti poate oferi o placa video buna, referitor la detalii, dar intr-un pc trebuie sa bagi bani mai mereu, ca sa poti fi pe val cu trendul.
Un pc gaming super tare, azi. Consa e nasoala ca cica e nasoala si gata. Peste 4 ani: piesele la pc incep sa cada, jocurile trag greu, nu mai are atata putere. Are nevoie de upgrade. Consola, totul ok, deja e modata, te joci tot ce vrei, jocurile se misca exact ca in prima zi.
Tragi tu concluzia.
Mai asteapta putin sa apara ps4 si achizitioneazal... sau strange 2000-3000 de lei si fa-ti un pc de gaming cu care poti juca toate jocurile la detalii foarte bune...
Dar va merita sa dai peste 1500 de le pentru o consola?
Eu nu as da 1500 de lei pentru o consola + jocuri... mai bine imi fac un pc gaming de 2200-2500 si am jocuri free de pe siteuri.
Si eu gandesc intr-un mod asemanator, dar cu exclusivele? Plus ca n-am un nu-stiu-ce buget + ca emulatia de ps3 nu este inca disponibila si sigurat va cere un pc solid (probabil i5/i7)
Ps3=1000 lei + jocuri... ajungi in 2000-2200... un coleg de-al meu isi ia Intel core i5, 8 gb ram, ati radeon hd 7700 si un hdd de 1 tera cu 2200 de lei de pe emag..eu zic sa strangi ceva banuti si sa-ti iei un pc
Propun sa starngi din cur si sa-ti aduni 30 milioane sa iti cumperi un laptop meserias ca sa te poti juca oriunde orice joc.