| sergiu2525 a întrebat:

S-au repucat prietenii mei de nfs underground 2 si l-am luat si eu, problema e ca la 800x600 si face `fiteze` adica se misca vreo 5 sec in fiecare cursa cu incetinitorul, parti din cursa ma refer, iar daca o dau la maxim se misca tot jocul asa, e ciudat, pentru ca am jucat most wanted si carbon la grafica maxima si mergeau brici, iar asta ca e din 2004... oricum nu il reinstalez pentru ca am facut deja 30% din cariera si e pacat.deci ma ajuta cineva?

5 răspunsuri:
| negrutzaa a răspuns:

Nu stiu

| Ang3l_2482 a răspuns:

De cat ai placa Video? Ca sarputea din cauza placii sau din cauza calculatorului. Sau da si tu niste date de cat e hhd, sau procesorul ori ce pentium e calculatorul

| Raulik_2578 a răspuns:

Descarca ultimele drivere pentru placa video, da niste detalii despre calculatorul tau!

| Arnoldfre a răspuns:

Hardware RequirementsWindows 98, 98 Second Edition, ME, 2000 Professional, XP Professional,
or XP Home operating system
Intel Pentium III (or equivalent) CPU running at 933MHz or higher
32MB DirectX 9. 0c compatible video card (Geforce2 or higher) using a
supported chipset (see below)
256 MB RAM
DirectX compatible sound card
2 GB of HD space
8X CD-ROM

Astea sunt ceritele jocului, daca le ai si tot nu merge inseamna ca incarcat pc-l cu aplicati etc (da detai despre pc tau )

| Szamosi_Norbert_1998 a răspuns:

Da un update la driverele de video, sau reinstaleaza-le.Se mai intampla sa se "murdareasca" si ele.