La mine nu se aude.Esti tu mai ghinionist si ai nimerit cu defect din fabrica
Buna! Eu am achizitionat Samsung galaxy s7 edge acum 4 luni si inca nu se aude nimic.Este posibil sa fie fake cel pe care l-ai cumparat sau vreun defect de fabricatie.
Este luat din magazin de la Orange nu are cum sa fie fake
Salut nu are nici o legatura camera, este vorba de toata placa telefonului, la un moment dat dupa un timp de folosire nu mai sta fixa de la cum il pui jos, pe ceva/in buzunar, nu afecteaza cu nimic doar ca se aude foarte incet ca se misca cand zdrancini telefonul.
Boss telefonul e abia scos din cutie. Nu are cum sa i se miște placa de baza
Aceasi chestie se intampla si la telefonul meu de la ce sa fie?
Salut George, tocmai ce m.am intors din service.ul Samsung pentru aceeași problemă, se pare că este ceva normal si comun la camerele telefoanelor de ultimă generație, sunetul acela este provocat de obiectivul si lentilele camerei foto care au nevoie de spații intre ele pentru focalizare si luminozitate. Încearcă cu camera deschisă sa miști telefonul și ai sa vezi ca "țăcănitul" dispare sau se diminuează!
După ce am constatat si eu problema am verificat mai multe telefoane si au acest "țăcăit" enervant unele mai accentuat altele spre deloc contând bineînțeles calitatea camerei, cu cât camera este mai performantă cu atât "țăcăitul" vă fii mai accentuat din cauza lentilelor.