Ce buget ai? In csgo conteaza foarte mult procesorul. Daca nu ai buget mare sa-ti iei ceva de ultima generatie, i5 4460 ar fi cea mai buna varianta calitate/pret.totusi, e bine sa specifici un buget si celelalte componente.(ram, placa video).
400,500 lei
Pai ai mai pus o intrebare, daca iti da si cooler-ul stock 4460 e cea mai buna varianta.
Da stiu da am vazut ca i3 4170 se ridica la nivelul i5 4460 si daca il iau ca nou ma gandesc ca e mai bine.
Nah, mai bine iei i5 4460, decat i3 4170 nou. Cu toate ca nici nu se mai gaseste nou daca nu ma insel.
Daca vrei neaparat ceva nou, poti lua ryzen 1300x, sau daca vrei sa nu dai multi bani g4560. Diferentele nu sunt fenomenale.
L-am gasit pe olx nou, la cutie.
E facatura, i3 4170 e din 2015.
Si cum pot vedea ca e facatura cand ma uit la procesor?
Ma refer la faptul ca n-are cum sa fie nou cand anul lansarii e 2015, doar atunci s-au fabricat. Insa un procesor merge la fel ca in prima zi daca nu-a fost folosit cu temperaturi mari mult timp.
La ce pret vrei sa iei acel i3? Pentru ca e mult mai rentabil sa iei un g4560, mai bun decat acel i3(nu cu mult) la 230 de lei, fiind nou si de generatie mai noua. Insa n-ai zic nimic de placa de baza, ai deja sau vrei sa cumperi odata cu procesorul? Daca o ai, mentioneaza soket-ul.
Socket 1150
Atunci du-te spre i5 4460.
4440 e ok?
https://www.olx.ro/......aDaX3.html
l as lua pe acesta
E bun si 4440.
hUnTERRRRRR întreabă:
MrFunky2 întreabă: