Am chiar eu unul si am parola la emsaje. intrii la setari, pai la securitate, si apoi dai la blocare confidentialitate si acolo alegi u ce alea vrei sa blochezi si parola
Intra la setari si acolo ai setari securitate si o sa iti apara mai multe pin pin2 parola etc. si acolo gasesti unde sa iti parolezi telefonul la setari mesaje fisiere etc
Meniu -> Setari -> Securitate -> Blocare confidentialitate -> Toate deblocate -> Alegi ce vrei sa blochezi -> Salvare -> Introduci ce parola doresti -> Gata. Sper ca te-am ajutat.
Intra in meniu - setari - securitate - Parola telefon. Iti selectezi apoi o parola, o confirmi si apoi intri tot in meniul de securitate la blocare telefon. Scrii acolo parola si gata! Ai grija sa tii minte acea parola. Apoi blochezi ecranul din butonul specific. Si ai sa vezi ca are parola cand se deschide. Fundita si un vot te rog?
Dai pe settings, security, privacy lock ( o sa-ti apara un dreptunghi cu scris albastru, care scrie asa :,, All unlocked'') dai ce vrei sa blochezi, apoi( ceea ce urmeaza acum trebuia sa zic prima data, scuze), dai pe change password, scrii parola care o vrei si gata.
Salut! Meniu->Optiuni->Securitate->Protejare date personale->bifezii toate->introduci parola ta si dai salveaza! Sper ca te-am ajutat.
Sau parola o sa-ti apara dupa ce o sa dai ce vrei sa parolezi, mesageria, muzica...etc Sper ca te-am ajutat.
Am ales icegirllll deoarece are telefon ca al meu si mi-a raspuns cel mai clar si mai simplu.DAR TOATE SUNT BUNE!