| єχcєєℓ a întrebat:

Să spunem că am o cartelă SIM și de fiecare dată când o inserez într-un telefon, o persoană anume află acest lucru și mă sună non-stop. Este posibil acest lucru? Și cum s-ar putea rezolva această problemă? Mulțumesc!

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Pasul 1: restrictionezi numarul (din telefon)
Pasul 2: depui o plangere la politie pentru hartuire

| LPCTSTR a răspuns:

Eu zic ca persoana suna non-stop, nu numai cand este introdusa cartela.
Posibil nu este decat daca are acces la infrastructura operatorului de telefonie sau, implicit, la telefonul tau.
Daca numarul respectiv este problema, cere sa-l schimbi la operator. Ma-ndoiesc ca daca ai schimba telefonul, s-ar schimba ceva in conditiile in care ai pastra numarul.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Schimbarea telefonului nu are efect asupra numarului nici macar cat o frectie la un picior de lemn. Mergi la un magazin de specialitate si fa reclamatie, daca nu vrei sa-ti schimbi numarul.

| Roberrt21 a răspuns:

Nu poate afla cand pui cartela in telefon, cel mai bine ar fi sa blochezi acel număr si gata

| ??c??? explică (pentru Roberrt21):

Sună de fiecare dată de pe numere diferite. Le blochez la nesfârșit.

| Ghengbeng18381 a răspuns:

Poate, daca eu scot SIM din telefon ear cineva mă sună ii va arata ca ocupat. Ear cand voi introduce SIM-ul ii va venea SMS cum ca numarul este activ

| Roberrt21 a răspuns (pentru Ghengbeng18381):

Asta asa este.

| ??c??? explică (pentru Ghengbeng18381):

Deci vede undeva că SIM-ul este activ? Cum a făcut asta? E vorba despre o rudă în vârstă care a rămas fără telefon câteva zile. Când persoana respectivă i l-a înapoiat, a început să sune de pe mai multe numere. Doar că a schimbat telefonul de atunci și încă primește apeluri.