1 mufa mama jack dezlipita(din telefon)torsiunea mufei
2 sistemul de amplificare distrus
Daca mai ai garantie du-l la o reprezentanta Allview sau la magazin cu actele aferente(bon/certificat/accesorii)
Cred ca sistemul de amplificare e distrus deoarece nici daca ma suna cineva nu se aude, doar vibreaza. Iara daca pun muzica, la fel. O sa-l duc luni la magazin de unde l`am luat sa-l trimita la service.
Nu am vrut sa-ti dau eu raspunsul cel mai nefericit dar sa fii ferm ca in maxim 14 zile sa-ti rezolve problema(atata specifica legea)daca nu ori un alt device nou ori banii inapoi(protectia consumatorului iti da dreptul asta).La recuperare solicita prelungirea garantiei cu cat timp device-ul tau a stat in reparatii.Chiar si cu o zi conteaza.Am mai vazut cazuri.Succes
Inca ceva... Am vazut ca acum se incalzeste al naibii de tare. Chiar daca numai sta. Tot de la asta poate fi? Sau se mai duce naibii inca ceva din el?
Sigur ca se poate sa se mai duca ceva dar nu uita sa specifici si acest lucru ca sa rezolve problemele.Din cate imi dau seama poate fi chiar de la cipul audio(aplificatorul)care fiind ars partial in scurt se comporta ca un rezistor.Scoate bateria ca sa nu se distruga si ea!