| maniac a întrebat:

Sal, am inccercat sa joc just cause 2si imi zice not enough storage to complete this operation. Ce pot sa fac sa mearga? mentionez ca am si windows vista de care cere

6 răspunsuri:
| Aero a răspuns:

Cornelm1976, jocul Just Cause 2 nu functioneaza cu XP!
Du-te si recomanda XP baietilor cu calculatoare de generatie 2005-2006 sau mai veche.

Cat despre problema maniacului, ori e problema de spatiu pe partitia respectiva, cum zicea b0se, ori n-ai memorie RAM suficienta, mai degraba prima-->n-ai spatiu liber suficient pe partitia pe care e instalat jocul. Ar putea fi si altceva, dar nu prea stiu multe despre acest joc, nu l-am jucat.

| Aero a răspuns:

Just Cause 2 necesita 2 GB minimlaughing, cu 512 mb se chinuie doar Windows Vista. Deci ai gasit solutia. Add more RAM!

| maniac explică:

Pai mai am liber vreo 40 gb dar cred ca imi trebuie ram ca am numai 512mb

| bOse a răspuns:

Inseamna ca nu ai destul spatiu pe partitia respectiva, goleste si reincearca.

| cornelm1976 a răspuns:

Uita de WinVista. XP SP3 e destul de stabil si bun. Iti recomanda cineva care il foloseste de ani buni de zile fara probleme. Tine cont ca jocurile necesita pentru a putea fi jucate si o anume configuratie (o anume viteza si un anume tip de procesor, o anumita cantitate de memorie dar si o anume placa video cu o anume cantitate de memorie). SUCCES!

| mynamesis a răspuns:

Iti trebuie archives_win32 asa am vazut ca la facut unu pe net