| chio97 a întrebat:

Am o intrebare de ce cand incerc sa intru in joc nu imi intra si imi apare: Direct 3d:Unamble to create device.Try changing resolution or color depth. Vreau sa mentionez ca mi-am reinstalat windowsu ieri plzzz am nev de rasp cat mai multe cel mai bun raspuns primesete funditawinking puppy dog eyes

5 răspunsuri:
| Acier a răspuns:

Iti trebuie o placa video mai buna happy

| keyser a răspuns:

IN general aceasta problema este generata de placa video. Poate o instalare a direct x poate fi solutia sau e posibil ca placa video sa nu suporte anumite caracteristici ale jocului. Eu zic sa instalezi directx -ul si apoi vezi daca merge. Sunt jocuri nu merg de exemplu pe o placa GeForce 4. uita-te si in read-ul jocului la particularitatile video.

| chio97 explică (pentru keyser):

Nu cred ca ieste o problema cu placa video deoarece am incercat si jocuri ale calculatorului si spune ca nu este instalat direct 3d accelerator

| keyser a răspuns (pentru chio97):

Acest 3d accelerator vine cu directx-ul si se instaleaza ca un fel de addon la placa video. Problema este directx si placa video pentru ca sunt strans legate. Incearca un update de driver de placa video... poate are un rezultat pentru. ca in general aceste drivere vin si cu un directx inclus. Incerca sa updatezi driverul din siteul producatorului de placa video sau daca e nVIDIA ia ultimul driver dupa siteul nVIDIA, in functie de placa video.
Mai poti accesa directx-ul instalat pe computer din Start/Run si acolo scrie dxdiag si apoi in fereastra deschisa alege "display" si vezi daca direct3d este enable sau disable. Daca este disable ai nevoie de update de driver placa si directx. Sper sa fie totul ok acum.

| drunk_9485 a răspuns:

Incearca sa schimbi rezolutia jocului