| Cio_Alex_1990 a întrebat:

Sal
Am o problema cu calculatorul de la un timp ( de 3 zile) nu stiu ce are de merge greu totul proceseaza foarte lent. L`am curatat de praf am reinstalat windowsul am facut totul cum faceam inainte si degeaba. Nici la filme nu pot sa ma mai uit merge sacadat. Daca intru in Counter Strike si dau alt tab iar merge sacadat nu stiu ce sa-i mai fac. Cativa prieteni mi-au zis ca trebuie sa dau cu nu stiu ce ulei la procesor. Pana si in opera am probleme cateodata ramane blocat 1 minut. Nu stiu ce are, are cineva idee?

6 răspunsuri:
| jhonny999 a răspuns:

Daca ai doua module Ram incearca sa elimini unul din ele, s-ar putea sa sa fi aparut un defect intr-un sector Ram si sa intre in conflict.

| K0sti a răspuns:

Ulei da, e chiar indicat cand faci cartofi prajiti sa dai cu el in tigaie. Nu ai venit cu niciun amanunt, ce procesor ai, ce placa video, ai instalat sau nu driverele care trebuie, ai flash player instalat, ai codec-uri instalate, etc. Crezi ca pe noi ne pasioneaza ca nu-ti merge tie prostia de CS. Ca sa putem sa-ti dam raspunsuri corecte, ne trebuie date tehnice despre calculator. Deci spune concret ce ai facut din cele enumerate mai sus.

| SmoKeD a răspuns:

Incearca sa mai inchizi din aplicatiile deschise din ctr+alt+del dar daca nu te pricepi nu te baga ca poti oprii anumite aplicatii si nu-ti mai merge pc-ul dupa. daca faci asa si tot nu merge cred ca este o problema

| MTL a răspuns:

Ti-l fac eu lasa-mi id-u tau de mess si ti-l fac

| mdsmonsterman a răspuns:

1.Descarca ccleaner
2. Daca nu-ti merge ccleaner trebuie sa iti cumperi o alta placa video

| Cio_Alex_1990 explică:

Kosti poate esti tanar si inca te arunci si dai cu capul si dupa te gandesti. Deci nu are importanta ce procesor cati rami ce placa video si etc. Eu am o problema care a intervenit de cateva zile si nu mi s`a mai intamplat inainte. Eu intreb pe cineva care stie poate a patit la fel si poate e din cauza Hard`ului sau din cauza placii video nu stiu. Faza e ca, calculatorul e formatat nou instalat tot fix ca inainte si degeaba.