Cel mai probabil se stinge automat datorita temperaturii. Instaleaza Everest si vezi la cate grade ajunge procesorul sau placa grafica. Daca ai probleme la capitolul asta, curata-l bine si aplica un strat nou de pasta siliconica intre procesor si cooler. Optional lasa si carcasa deschisa pentru o racire mai buna.
Se invart toate cooler-ele ...doar ca se inchide cand are el chef am pus si alta sursa si tot asa. Hard-ul il citeste in bios...am reusit sa intru in windows
Iti instalezi windowsul din nou, il desfaci il cureti de praf la coolere la placa video.Nu ar trebui sa se mai stinga dupa. Daca o face du-l la un service.Te-am ajutat?
Pune windowsul din nou si da nu merge inseamna ca ti s-a stricat ceva in el ( Sursa, Hard Disk)
Incearca sa deschizi calculatorul si sa il cureti de praf, mai ales la ventilatorul.
FUNDA!
Nu are racire buna... s-a stricat un cooler... sau e plin de praf, curatal pune-i un cooler nou care sa faca fata si o sa vezi ca o sa mearga.
funda?
Salut..Si eu am fost in aceeasi situatie in care esti si tu..Ar fi indicat sa-ti pui windows`ul din nou, de preferat "XP"..sau Windows 7 daca ai memorie, ma refer la RAM, procesor etc..Deci nu te speria, ca se poate rezolva. Sfatul meu e, sa nu-l duci la un amator sa-l deschida.
Nu reusesc sa il instalez ca se inchide