O placa video este suportata pe orice sistem, de la procesor pana la placa de baza.
Daca ai buget de placa video limitat(600 lei), mergi pe Sapphire HD 6870. Daca ai un buget ceva mai mare(1000 lei), mergi pe GTX 480(de preferat EVGA).
Evident, vei schimba si sursa, de la 420W sa treci pe 600-650W pentru ca, GTX 480 consuma, insa ofera performante de neegalat contra HD 6870.
Nu se stie daca ii suporta placa de baza o placa video asa puternica.Si o placa video NU poate fi suportata pe orice sistem.de ex eu am nVIDIA gt220+,care mi se pare slaba, am vrut sa mi o schimb dar, nu suporta placa de baza o placa video mai mare. ^_^
Aici cred ca este vorba de marimea carcasei tale de nu ai putut schimba-o.
Daca ai incercat sa pui placa video noua si ai conectat monitorul la placa video - de asta nu mergea.Cand instalezi o placa video noua, trebuie sa instalezi placa video din DVI-ul placii de baza.
Eu am vrut sa mi pun o placa video de 2GB dar se pare ca nu suporta placa de baza.am fost la service specializat in pc-uri si asa mi au zis.
Sa sti ca nu placa de baza trebuie sa suporte ci celelalte componente
Zi-mi modelul.
Pai este normal Lucians.2GB este prea mult. Este vorba de capacitatea procesorului grafic, nu este vorba despre slot sau memorie.HD 6870 este testat si pe placile de baza "ancients" si merge(scrie pe site-ul producatorului.)
Strand, zi-mi modelul placii video.
NVIDIA GeForce GT430 OC 1GB 128bit DDR3
A uzi daca vrei ia id meu si mai vb pe messenger ok.
Alin_finutboy_98
Am de 1 GB...