| nimicitorul a întrebat:

Sal am si eu un sistem seriouxtonguerocesor Intel
(R) Celeron(R) D CPU 3.06-3.07GHz,memorie ram 2GB vad ca zice suporta memorie DIMM, SDRAM su sursa atx spire 420 w, placa de baza este IntelNetBurst va rog frumos sa imi spuneti si mie ce placa video as putea sa-mi iau.MULTUMESC ANTICIPAT.Dau AUNDA!

Răspuns Câştigător
| dragondews a răspuns:

O placa video este suportata pe orice sistem, de la procesor pana la placa de baza.
Daca ai buget de placa video limitat(600 lei), mergi pe Sapphire HD 6870. Daca ai un buget ceva mai mare(1000 lei), mergi pe GTX 480(de preferat EVGA).
Evident, vei schimba si sursa, de la 420W sa treci pe 600-650W pentru ca, GTX 480 consuma, insa ofera performante de neegalat contra HD 6870.winking

| LucianP a răspuns (pentru dragondews):

Nu se stie daca ii suporta placa de baza o placa video asa puternica.Si o placa video NU poate fi suportata pe orice sistem.de ex eu am nVIDIA gt220+,care mi se pare slaba, am vrut sa mi o schimb dar, nu suporta placa de baza o placa video mai mare. ^_^

| dragondews a răspuns (pentru LucianP):

Aici cred ca este vorba de marimea carcasei tale de nu ai putut schimba-o.happy
Daca ai incercat sa pui placa video noua si ai conectat monitorul la placa video - de asta nu mergea.Cand instalezi o placa video noua, trebuie sa instalezi placa video din DVI-ul placii de baza. happy

| LucianP a răspuns (pentru dragondews):

Eu am vrut sa mi pun o placa video de 2GB dar se pare ca nu suporta placa de baza.am fost la service specializat in pc-uri si asa mi au zis.

| nimicitorul explică (pentru LucianP):

Sa sti ca nu placa de baza trebuie sa suporte ci celelalte componentelaughing

10 răspunsuri:
| nimicitorul explică:

Dar de Nvidia 1gb...ce parere ai?

| dragondews a răspuns (pentru nimicitorul):

Zi-mi modelul. happy
Pai este normal Lucians.2GB este prea mult. happy Este vorba de capacitatea procesorului grafic, nu este vorba despre slot sau memorie.HD 6870 este testat si pe placile de baza "ancients" si merge(scrie pe site-ul producatorului.) happy
Strand, zi-mi modelul placii video. big grin

| nimicitorul explică (pentru dragondews):

NVIDIA GeForce GT430 OC 1GB 128bit DDR3

| nimicitorul explică (pentru nimicitorul):

A uzi daca vrei ia id meu si mai vb pe messenger ok.

| nimicitorul explică (pentru nimicitorul):

Alin_finutboy_98

| LucianP a răspuns (pentru nimicitorul):

Am de 1 GB...