| omega a întrebat:

Am windows 7 si as vrea sa vad si eu din ce piese este alcatuit calculatorul. Cum pot sa vad ce tip de procesor, placa video( pe asta o stiu), rami etc

Răspuns Câştigător
| AndreyIstetul a răspuns:

Buna. Intra in Start>>Si ai acolo un spatiu unde sa scrii>>Scrie dxdiag>> Selecteaza aplicatia aia care iti apare>> Yes>> Si vezi acolo

ATENTIE:Cred ca trebuie sa ai instalat DirectX.(Nu-s sigur)

9 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Detalii componente pc START > RUN>Dxdiag mai este si msconfig si cmd iar in cmd scrii systeminfo

Apache
| Apache a răspuns:

...du-te la start si scrie system information!
http://www.winvistaclub.com/f7.html

| pepe a răspuns:

Trebuie să cauţi în System Information.

| mihai_1207 a răspuns:

Salut, o cale mai simplista de a face asta: click pe start-> click dreapta pe My Computer-> Properties -> iti apare o fereastra si scrie pe la mijlocul ei "system" si iti enumera ce si cum. In dreapta ferestrei ai si 'device manager' unde poti sa intri si sa vezi informatii mai detaliate despre fiecare componenta. Mai sunt si unele soft-uri care iti analizeaza sistemul si iti creaza o lista cu toate detaliile. Incearca antivirusul si vezi daca are optiunea asta, eu folosesc de exemplu bitdefender si are un tab pe care scrie 'informatii sistem'. Succes!

| Micutu23 a răspuns:

Instaleaza everest si acolo ai toate detaliile

| VyVyK a răspuns:

Dai clik dreapta pe My Computer de pe desktop si dai propietestongue. si iti scrie acolo tot ce ai. LA mine asa e. BAFTA

| Arisz a răspuns:

Dai intr-un lokal disk ce si dai proprietati pentru memorie sa vezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da click pe start in bara.Acolo da click dreapta pe My Computer si selecteaza Properties sau La search dupa ce dai click pe start scrie run iar in casuta ce iti va aparea scrie dxdiag.

| Robert_5400 a răspuns:

Si pentru windows 7 ultimate in romana cum fac sa aflu?