E imposibil ce calculator ai tu mai sus (SAU) iei teapa. Intr-adevar sa excludem ce e imposibil se merita intr-adevar 100 mil. Dar ce naiba, 100 GB fiecare placa video?! Te auzi ce spui? Si sunt 4? Pai ar insemna 400 GB in total. Si BTW nu exista acest model de ATI Radeon. Si PC-ul de mai sus sigur face peste 100 mil. deoarece gandeste-te cat face un SSD de 1TB sau un HDD de 10 TB sau un i7 Extreme de 5, 2. Verifica cu atentie calculatorul asta. nu prea e in regula. Si mai intrebi de ce jocuri ai putea rula?! Toate de la momentul actual, Toate cele bune, Lexi888.
Lam cumpărat deja.am fost cu el la un service de calculatoare sa vad daca aia mi-au dat teapa si se pare ca nu.calculatorul are tot ce am zis eu mai sus. daca aia il dau asa ieftin inseamna ca au furat piesele sunt Hoți.vezi ca exista acest model dar nu ai auzit tu.
Uita-te pe site-ul official ATI Radeon, m-am uitat special. Vezi poate l-ai scris tu gresit, acest model nu exista.
Ma... Tu te auzi ce spui? : "" Patru placi video ATI Radeon HD, 3D 10890 100 gb fiecare ""...