| alexxx a întrebat:

SaL. dupa voi care sunt jocurile cu cea mai buna grafica:? dau funda.in afara de gta 4 l-am testathappy

Răspuns Câştigător
| pnKK a răspuns:

Metro2033, The Saboteur, Batman Arkham Asyluma, Call of Duty Modern Warfare 2, Terminator Salvation, Crysis, Gears of War, Colin McRae: DiRT 2, Assassin's Creed 2, ARMA II, Resident Evil 5, ALIENS VS. PREDATOR. Iar din ceea ce va urma din luna august incolo, iata cateva titluri de top: Mafia 2 (o grafica superba), sa nu uitam de Crysis 2 si nu in ultimul rand Assassin's Creed 3: Brotherhood.
EDIT:
Iata alte titluri de top: Need For Speed Shift, GRID, Battlefield Bad Company 2, Prince of Persia The Forgotten Sands, Mass Effect 2, Just Cause 2.

6 răspunsuri:
| sinblade27 a răspuns:

Sa luam in ordine shooter: call of duty 4 modern warfare 2 bioshock 2, crysis, frear 2, singularity
rpg : oblivion, the witcher, risen
action adventure :the saboteour assasins creed 2 kane and linch gta 4
racing :blur nfs shift split second dirt 2

| maniac a răspuns:

Pai ar fi la categoria racing:nfs shift, race drive grid, blur,
la actiune: assassin's creeed 1 si 2, saints row 2,
Shooter:bioshock1 si 2(is prea tari la grafica), singularity, far cry 2, crisys, incearca si wolfonstein 2 e ff smecher jocuwinking sper ca te-am ajutat si ai mai putea sa vizitezi ggb daca vrei nouatati despre jocuri, scrii pur si simplu pe googlewinking

| fashionaddict a răspuns:

Tomb Raider-Underworld :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as zice ca call of duty modern warfare 2 are o grafica splendida incercati jocu e foarte jmeker

| Alexa412 a răspuns:

Tomb Raider
Assassin's Creed IV Black Flag
Counter Strike Global Offensive
Gta Episodes From Liberty City
Assassin's Creed 3
World Of Warcraft
Batman Arkham City
Prototype 2

| Bebinita2 a răspuns:

Ce raspunsuri laughing))))
uite aici jocuri