| grassu a întrebat:

Sal! Exista placa video externa? Daca da, la ce pret si unde pot gasi? Multumesc celor care imi raspund serios!

4 răspunsuri:
| bogdyi a răspuns:

Nu exista asa ceva Funda?

| AxyTM a răspuns:

Ma indoiesc sa existe placa video externa... dar exista placi video la preturi putin mai accesibile. De exemplu eu am dat pe o placa video de 1GB 230 RON (adica doua milioane trei sute vechi).

| ZCXCV a răspuns:

Ideaa MSI de a lansa pe piata o placa video externa este relativ veche insa nu stiu din ce motive a fost abandonata dar iata ca acestia s-au razgandit si vor lansa o placa video externa. Stim cu totii ca laptopurile sunt ideale si micute, portabile insa cand vine vorba sa jucam jocuri pe ele situatia se schimba. Laptopurile obisnuite au fie un chip grafic integrad fie o placa video dedicata dar cu capacitati si performante reduse. De ce? Pentru simplu fapt ca e foarte dificil sa implementezi super performanta intr-un spatiu atat de mic plus ca, cum bine se stie performanta inseamna tot odata un consum ridicat de curent. Acum ramane sa va imaginati voi…la ce ne este bun un laptop usor, portabil, micut daca bateria ne tine putin si ne lasa atunci cand ne e lumea mai draga? Un laptop dedicat jocurilor este extrem de scump aproape ca nici nu te poti apropia de ele si eu nu prea vad de ce cineva ar investi intr-un laptop gaming. eu unul as prefera un desktop gaming, imi ofera mai multa siguranta, incredere si mai ales stabilitate. Totusi daca avem un laptop mai slabut (nu foarte slabut) cu aceasta solutie GUS de la MSI (Graphics Upgrade Solution) ne-am putea transforma laptopul in unul gaming.

| grassu explică:

Nu gasesc placa video pentru laptop si poate gasesc externa.