Daca mai ai DVD-ul de instalare la Windows te rog introdu-l cand iti cere Reboot and select the proper device or insert a media in the selected boot device and pres any key. O sa te ajute. Eu m-am scos din belea cand am instalat pe jumatate Windows XP peste un Windows 7. DVD-ul m-a ajutat foarte mult. Asta iti spune sa introduci
Uite solutia.
Pasul 1. Incearca sa accesezi un computer operational si fa rost de urmatoarele softuri: CCleaner, Avira, Glary Utilities, Defraggler. Copiaza-le pe un disk amovabil (stick, CD...).
Pasul 2. Aprinde-ti statia, iar inainte sa se incarce Windows, tii apasat tasta F8. Iti va aparea Recovery Console.
Pasul 3. Folosind sagetile sus/jos selecteaza optiunea Safe Mode si da Enter.
Pasul 4. Logheaza-te ca administrator (pe contul tau de admin)
Pasul 5. La Run tasteaza urmatoarea combinatie: cleanmgr.In casuta ce iti va aparea vei alege Local Disk C, apoi dai click pe Ok. Vei vedea ca analizeaza... In fereastra aparuta ai grija sa fie bifat tot ce se poate, iar apoi click pe Ok.
Pasul 6: Scrie la Run msconfig. In fereastra aparuta du-te la tabul Startup si debifeaza programele inutile. De asemenea din tabul General poti bifa Diagnostic Startup, astfel incat sa fie incarcate doar serviciile Sistemului de Operare.
Pasul 7. Click dreapta pe Local Disk C, iar la proprietati la tab-ul Tools la sectiunea Error-checking da click pe Check now. Vezi sa fie bifate ambele casute ce iti vor aparea apoi da click pe Start. In mesajul ce iti va fi afisat vei da click pe Yes. In acelasi tab, la sectiunea Defragmentation, dai click pe Defragment Now. In continuare iti vei defragmenta partitia C.
Pasul 8. Dai restart, si te loghezi normal in sesiunea de administrator. In continuare vei instala softurile recomandate de mine. Nu uita sa lasi ca Avira sa-ti scaneze systemul pentru virusi.
IN CAZ CA ACESTEA NU AU FUNCTIONAT, INCEARCA SA ACCESEZI SYSTEM RESTORE, SI SA RESTAUREZI CEL MAI "BATRAN" PUNCT DE RESTAURARE DISPONIBIL, INTRUCAT PROBLEMA TA TINE 100% DE UN CONFLICT INTRE DRIVERE SAU, POSIBIL SOFTWARE.
Aici ti-am impartasit 2% din ceea ce ar trebui sa faca un utilizator ca PC-ul sau sa mearga ca uns, FARA SA REINSTALEZE WINDOWS.
Pentru suport contacteaza-ma accesand link-ul urmator:
http://mnerea-darius.weebly.com/contact.html
O seara placuta.
Esti sigur ca nu trebuie schimbat windows-ul? Poate ai ceva virusi si face figuri. Eu nu cred ca, calculatorul in sine are ceva, mai ales ca ai schimbat atatea...ci windows-ul e de vina. Pune-ti un alt windows sau reinstaleaza-l si vezi daca se mai blocheaza.