| Houselaurie a întrebat:

Sal.si inca o intrebare in leg cu pc-ul. am si eu un pc de vreo 4 ani jumate max 5. atunci era super bun am dat vreo 21 de mil pe el. eu tare mult nu prea ma pricep la calculatoare componente etc sa cunosc. dupa ce a expirat garantia la el, am mai schimbat : tot tata cunoaste pe cineva care se ocupa cu pc uri si mi-a pus el componente noi. AVEAM HARD DE 160 SI A Pus de 450 sau ceva de genu, mi-a mai pus dvd righter, inca o placuta de aia pentru rami am mai pus nu stiu cat ca nu ma pricep. si la un mom dat, nu se mai deschidea monitoru. si am patit sa se inchida singur pc ul. a schimbat acu jumate de an sau putin mai mult si placa video a pus una bunicica tin minte...si acum am reinst windows. si in ultimu timp face cam figuri calcu.acu spre ex nu se deschide monitoru, de vreo 2 zile, merge unitatea se aude cum se deschide. am puys cabluri nu e asta problema sigur. si tot azi sau maine trebuie sa treaca omu asta sa il ia la reparat sau sa vada ce are. numai ca mi-as lua alt pc parca. acum un pc mai bun la cat ajunge. ca sa aiba componente bunisoare. si asta care il am eu. cam la ce pret pot da monitoru cu unitatea si cui as putea da. sau pe componente ar fi mai rezonabil? multumesc

2 răspunsuri:
| brandiburu a răspuns:

Placa video si/sau sursa.

| Ryuk751 a răspuns:

Placa video,sursa, catua ceva cu ram mare, hard de asemenea.