| MRS005 a întrebat:

Am mare nevoie de ajutor mi s-a blocat contul youtube la un videoclip si nu stiu sa raspunde la urmatoarele intrebari va rog ajutati-ma!

Acordaţi un moment vizionării acestui videoclip despre drepturile de autor, apoi răspundeţi la cele patru întrebări care urmează.

1 Pentru a stabili dacă un anumit conţinut protejat prin drepturi de autor este autorizat să fie utilizat pe YouTube, trebuie să îl încărcaţi în contul dvs. şi să aşteptaţi ca Sistemul de identificare a conţinutului să blocheze toate materialele neautorizate.

Adevărat

Fals

2 Simpla menţionare, în descrierea videoclipului dvs., a numelui creatorului conţinutului original este suficientă pentru a preveni încălcarea drepturilor de autor.

Adevărat

Fals

3 Utilizarea conţinutului care aparţine altei persoane este permisă, dacă acest conţinut apare deja pe YouTube.

Adevărat

Fals

4 Dacă materialele sunt disponibile pe internet, înseamnă că se află în domeniul public şi prin urmare le pot încărca pe YouTube.

Adevărat

Fals

5 Este posibil ca următoarele elemente să fie protejate prin drepturi de autor:

a) Lucrări muzicale

b) Videoclipuri

c) fotografiile

d) toate cele de mai sus

6 Dacă cineva susţine că i-aţi încălcat drepturile de autor, veţi primi o notificare:

a) În contul dvs.

b) pe adresa dvs. de e-mail

c) atât A, cât şi B

d) Prin mesaj text

7 Dacă descoperim că aţi încălcat în mod repetat politica privind drepturile de autor, este posibil să vă pierdeţi contul YouTube.

Adevărat

Fals

8 Este posibil ca materialele a căror apariţie era anterior permisă de un proprietar de conţinut să fie ulterior eliminate de pe YouTube.

Adevărat

Fals

Funda!

Răspuns Câştigător
| MnereaDarius a răspuns:

1. Adevarat
2. Fals
3. Fals
4. Fals
5. d.
6. c
7. Adevarat