Daca ai intalat vreun download manager, dezinstaeaza-l! si inca o chestie cand descarci cu opera nu apare o ferestra noua ci se deschide o fila, ca si cum ai avea 2 pagini deschise!
Nu prea te inteleg! Uite ce am inteles eu. esti pe browser Opera si vrei sa download-ezi ceva. Cand ti se deschide fereastra de download ce se intampla? sau ce vrei tu sa se intample acolo? (opera nu este un site de hosting sa poti download-da cu el, este un browser si pe el doar navighezi) Fi mai explicit!
Sau poate vrei sa setezi ca Opera sa fie browserul tau implicit!
Pentru asta te duci in Start Menu --> Set Program Access and Defaults --> Custom --> Choose a default Web Browser --> bifezi Opera.
SAU 1. Opera Menu (stanga sus) > Settings > Preferences (sau Ctrl+F12 direct)
2. In panoul "Preferences" mergem pe meniul din stanga la "Programs", iar in partea dreapta bifam "Check if Opera is defalt browser on startup". Click OK.
Cand o sa redeschidem browser-ul o sa fim intrebati daca dorim sa setam Opera ca browser default. Click Yes.
Deci in mod normal mi se downloada cu opera( se deschida o fila in care arata ce se downloadeaza si ce am downloadat), dar dupa ce am reinstalat windowsul imi arata asa http://img705.imageshack.us/img705/9648/93693783.jpg ). Cum fac sa downloadez iar cu opera (sa mi se deschida fila cu download)!