| Busy95 a întrebat:

Sal TPU am o mare problema big grin Imi Mai apare aceasta Eroare big grin Ce trebuie sa fac ca sa scap de ia big grin Windows A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer? Multumesc Dau Funda Celui Care Ma Aujuta

Am Windows Xp Service Pack 3; 2gb Rami Vidio Card 512 Getforce 6150 Nvidia

Răspuns Câştigător
| Lex169 a răspuns:

S-ar putea sa-ti fii cedat o componenta a calculatorului. Dupa ce mi-ai spus probabil placa video sau placa debaza...Dar daca nu, incearca sa intri in Safe Mode[apasi F8 cand se booteaza pc(la inceput)] apoi intri in Task Manager[CTRL+ALT+DELETE] si ar trebui sa-ti apara problema care a cauzat eroarea, acum apesi End Task si rebootezi in modul normal. Sper ca te-am ajutat

2 răspunsuri:
| Lex169 a răspuns:

Deci tu ai facut ceva de a cauzat suprasolicitarea pcu-lui.As dori sa stiu ce mai exact...Dar eroarea dispare de la sine.

| Busy95 explică (pentru Lex169):

Da adica imi apare O imagine Albastra big grin Si imi scrie big grin dupa ce imi dispare big grin Mi se da Restart La pc big grin Tin sa mentin big grin ca Can mi-a aparut imi Instalam big grin Terminator-Salvation-Pc Game.

| Lex169 a răspuns (pentru Busy95):

S-ar putea sa-ti fii cedat o componenta a calculatorului. Dupa ce mi-ai spus probabil placa video sau placa debaza...Dar daca nu, incearca sa intri in Safe Mode[apasi F8 cand se booteaza pc(la inceput)] apoi intri in Task Manager[CTRL+ALT+DELETE] si ar trebui sa-ti apara problema care a cauzat eroarea, acum apesi End Task si rebootezi in modul normal. Sper ca te-am ajutat