Dar pe pagina (nu la Home, ci pe pagina in sine) iti apare? Mie nu mi s-a intamplat asa, nu credeam ca adminilor li se intampla, dar facebook de ceva timp incoace a facut sa nu mai apara postarile paginii tuturor in NewsFeed. Asta e un fel de strategie a lor ca sa platesti sa apara mai multor oameni.
Incearca asa: du-te pe pagina si sub Cover Photo, langa Follow, da pe meniul drop-down cu steluta si click pe Add to Interests List - vezi apoi daca iti apare in News Feed. Am vazut in ultimii vreo doi - trei ani ca multe pagini pun mesaje spunandu-le fanilor lor sa faca asta daca vor sa le mai apara toate postarile in News Feed. Eu n-am facut asta, cred ca mi s-au pus unele pagini automat in functie de like-urile data. Chiar sunt curioasa daca o sa-ti mearga varianta asta.
Iesi de pe pagina de facebook, apoi intra din nou sau da-i reload paginii si iti apare sigur
Asa mi se intampla si mie E ceva normal! Inchide pagina de facebook, si deschide-o inapoi O sa vezi ca s-a postat
Nu,nu apare, l-am inchis si l-am deschis iar si tot nu-mi apare, am incercat si alt browser, am opera si am incercat si cu chrome si la fel
Dureaza mai mult In ultimu' timp facebook-ul a fost aglomerat, de aceea dureaza atat! Oricum, se posteaza, doar ca dureaza mai mult
Frate sunt admin pe 2 pagini, pe cealalta apare imediat, pe asta deloc.
Mda... cum am zis facebook-ul merge greu! Du-te la pagina -->sub Cover--> langa Follow-->apasa pe steluta aia ---> click Add to Interests List! S-ar putea sa mearga asa