| Smekerutzu a întrebat:

Am o problema grava. In urma cu cateva luni mi-am luat un cititor de card, mergea brici imi bagam jocuri pe tel muzica, dupa un timp incepea sa nu-l mai descida automat (cum facea de obicei), si imi tot aparea un mesaj de genu"your usb device can perform faster if you connect it to an hi-speed hub 2.0..." adica frate? din moment ce tu imi zici ca mai am 6 gauri disponibile la care ar merge mai repede de ce am numa 2 USB in spatele compului? Si iar dupa un timp imi aparea la my computer unitate removabila dar cand dau un el "inserati un disc in unitatea I:" si zilele astea, cand bag cititorul, nici macar clepsidra la maus nu mai apare, deci practic il bag degeaba. PLS HELP!

Răspuns Câştigător
| krysstal a răspuns:

Http://www.altshop.ro/cautare/cablu-date-DC-M410?s=cablu+date+DC+M410 sa stii ca e foarte serios site, te si suna pentru confirmarea comenzii, sa-ti dai cu incredere toate datele, si alege sa platesti cand iti vine coletul acasa, e 15 lei cablul si inca vreo 12-15 transportul

2 răspunsuri:
| krysstal a răspuns:

Pentru telefon cel mai recomandat este un cablu de date.La mine la x6 merge mai repede copierea chiar decat un stick. Oricum cauta un cablu da date.zi-mi ce model de telkefon ai si-ti spun de unde sa-ti iei un cblu de date foarte ieftin si-ti vine acasa in cel mult 48 ore.

| Smekerutzu explică (pentru krysstal):

E un Alcatel Ot-710, are o mufa exact ca la HTC wildfire si multe alte modele din astea mai noi

| krysstal a răspuns (pentru Smekerutzu):

Http://www.altshop.ro/cautare/cablu-date-DC-M410?s=cablu+date+DC+M410 sa stii ca e foarte serios site, te si suna pentru confirmarea comenzii, sa-ti dai cu incredere toate datele, si alege sa platesti cand iti vine coletul acasa, e 15 lei cablul si inca vreo 12-15 transportul