| extremboyy a întrebat:

Sal TPU am si eu o intrebare am instalat windows7 cu sters tot de pe hard disk. Intru in my computer si am in felul urmator C 8 free
din 80 F 60 free din 120 cum vine asta am stes tot de pe calculator cand am instalat windows-ul.

Răspuns Câştigător
| leonardobz a răspuns:

Da i un clean up si sterge toate fisierele temporare si vezi daca se face spatiu daca nu reinstal windows cu format
http://useful4you.blogspot.com

2 răspunsuri:
| SmokeyEye a răspuns:

Sa inteleg ca ai un Hard de 120 GigaBites? Instalatul unui Windows 7 ultimate, cu tot cu drivere si programele de baza necesare functionarii ocupa cam 20 GB. Ar trebui sa ai liber minim 80 si nu 100 pentru ca isi mai aloca el memorie pentru sistem. Ai instalat un joc, sau ai intrat pe un site care a copiat in pc in temporary files documente mari? Gen IMVU sau second life? Daca nu, hardul tau poate avea Baduri. Recomand o Defragmentare. Ce inseamna asta? sti jocul acela tetris...In functie de cum asezi piesele, ocupa mai putin sau mai mult loc. Ei bine, asa sunt si informatiile la tine pe hard, aruncate acolo. Prin defragmentare, se rearanjeaza informatia, bit cu bit si asa eliberezi loc. Ai formatat folosind optiunea quick format? Daca nici prin defragmentare nu eliberezi spatiul, incearca un registry clean. Daca nici asa nu merge...Ia-ti un Hdd extern.

| extremboyy explică (pentru SmokeyEye):

Stai ca n-ai inteles am rinstaLAT WINDOWS-UL dupa care am intrat in my computer si am vazut ca am pe toate discurile aproape tot spatiul ocupat.