Daca nu e de la ei(fire, etc) atunci poate sa fie de la placa de retea. De exemplu am avut o placa de retea care pe xp mergea perfect, dar pe vista pur si simplu se bloca dupa ceva timp. A trebuit s-o schimb.
Altadata am patit asta din cauza la Hamachi, dupa ce l-am dezinstalat totul a mers perfect.
SALl uite care este problema nu este de la cei de unde ai netu este de la placa ta de retea presupun ca o ai incorporata in chipset du-te frumusel pana la un magazin IT si spune-i sa iti dea o placa de retea nu costa mult 30 lei noi vi acasa si o bagi in sloturile altbe daca nu sti cheama pe cineva care se ricepe sa te ajute bafta! Imi dai si mie o funda ca nu prea am
Poate ca nu ai semnal prea bun pleaca revine etc... sau ai niste defectiuni tecchnice in el de obicei asta e de la iei de la ce furnizor ai internetu
Buna
Pai e posibil sa fie prea incarcata reteaua. sau unde tai tu nu prea este semnal destul
Daca ai net pe romtelecom ori click net poti suna la numarul acesta 0800825425. Mie imi merge.
Sa nu mai dai restart ca nenorocesti pc de la ce ai net? daca ai de la romtelecom e normal sa faca asa daca ai alt ceva nu stiu dar nu mai da restarturi!
anonim_4396 întreabă: