| MaNNuu a întrebat:

Sal TPU, am un calculator destul de bun din punctul meu de vedere am amd athlon 64 x2 dual core processor 4600+ 2.41 Ghz, 1GB ram(la xp nu trebuie mai mult), placa video Nvidia geforge GT 430 1gb, windows xp professional sp3 cu licenta dar e modificat, si am doua probleme 1.nu merge nici un fel de hack pentru metin2, nu se deschide hack-ul nu stiti de ce? dau dubli click pe hack si daca ma uit la >CTRL+ALT+DEL--processe deschide hack-ul iar dupa 1 secunda il inchide, stie cineva o rezolvare?

2. placa mea de baza nu suporta decat 2GB/ram. Mi-ar ajunge 2GB/ram ca sa mearga bine windows 7?

Cine imi raspunde la aman2 intrebarile dau funda!

8 răspunsuri:
| shannygelu a răspuns:

Hack ul nu se deschide de la antivirus si ajunge 2 gb ram pentru win 7

| MaNNuu explică (pentru shannygelu):

Am dezactivat si antivirusul si nu merge.

| shannygelu a răspuns (pentru MaNNuu):

Incearca cu alt hack dar inainte de a instala dezactiveaza antivirusul el este deja afectat de antivirus

| MaNNuu explică (pentru shannygelu):

Am dezactivat antivirusul dinainte sa downloadez hack-ul si nu merge daca intru la processe apare de exemplu "switchbotv3.bin" si dupa 1 secunda dispare...cu 2gb rami pot sa-mi pun win32 bit sau 64? 32 stiu ca merge dar 64?

| shannygelu a răspuns (pentru MaNNuu):

Daca ai dual core poti sa pui pe 64

| dariusel a răspuns:

La faza cu Hack-ul ...nu e pc de vina probabil este el
iar daca vrei sa-ti mai bagi piese in pc ceea ce ar fi cazul ( parerea mea )
in primul rand schimba-ti placa de baza, dar daca nu vrei asta da poti incerca cu 2 gb ram si iti va merge ceva mai bine decat batranul xp, banuiesc ca placa ta de baza suporta ddr 2 care sunt mai scumpi decat ddr3 pentru ca sunt mai vechi, dar daca m-am inselat si ai ddr3 ia-ti o placuta ca costa 2 gb in jur de 100 lei

| MaNNuu explică (pentru dariusel):

@dariusel frate nu de mult mi-am pus procesor si placa video in calculator....nu cred ca imi permit acuma recent sa mai schimb ceva..doar daca imi mai cumpar 1 placuta de 2gb sau 2 de 1gb caci am 2 placute de 512 si astea as putea sa le vand...cam cat ar costa ddr2 2 gb?

| Olivian007 a răspuns:

Add mess: olivian_cool@yahoo.com si te pot ajuta eu.