| Anonymus3000 a întrebat:

Am un Lg optimus L5 si mi-am luat de pe android un joc, Subway surfers si nu stiu ce are da imi merge greu, in lag. De ce oare? Celelalte jocuri merg ok. Am incercat sa il reinstalez si tot asa face. Mai are cineva aceasta problema pe Lg optimuls L5? Si daca da cum fac sa o rezolv

6 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Prea multe aplicații care rulează în fundal, închide din ele și va merge!

| Varsson a răspuns:

Inchide aplicatiile, poate ai prea multe, am si eu acest telefon, si nu am intampinat probleme la niciun joc, merge chiar perfect Subway Surf

| SuperOne a răspuns:

Nu poti, pentru ca merge greu datorita sistemului tau! Mai bine ia-ti un galaxy s2, s3, s4 chiar si vezi atunci.

| SpawnnFury a răspuns:

Pe telefoanele cu un singur procesor nu merg toate aplicatiile. prin urmare al tau are un singur procesor. happy

| Cristinel_Andrey_1993 a răspuns:

Sal am si eu un l5 dar are momente in care merge intepat tot telefonul Am inteles ca poate nu sunt compatibile jocurile da nici functiile telefonului de exemplu Camera are momente in care merge greu tare
Ce asi pute sa ii fac?

| Journey_Desmond_1999 a răspuns:

Si eu am un Samsung galaxy s1.imi merg TOATE aplicatiile mai putin subway surfers.Am un coleg care are cosmote smart play si ii merge perfect.am incercat sa opresc din aplicatii dar tot greu merge!