| MOboy a întrebat:

Sal TPU. am un pc destul de varza pentru vremurile astea adica: procesor de 2.4Hz 512mb Ram 256 mb placa video si 40 gb had disk... Eu joc niste jocuri gen Metin2, LoL, WoW, si merg destul de greu.Ce ar mai trebui sa pun in pc sa mearga mai bine? sunt de ajutor si programe gen CheMax(care ajuta pc-ul) FUNDA big grin

Răspuns Câştigător
| vali1616 a răspuns:

Calculatorul tau e suficient de bun daca stii sa-l manuiesti bine! Al meu are 2.53 ghz 128 ram si am jucat peste 128 de metine dar am ramas la wow freakz vara asta asa ca iti pot recomanda niste programe dar intai:
1.Protectia pc-ului? ce antrivirus mai exact.
2.De cat timp ai instalat windowsul deoarece, In timp placa rami se supra incarca cu procese ale unor programe pe care nu le mai ai.
In cazul asta uite ce trebuie sa faci:
1.Intra in Control Panel >>Add or remove programs si sterge absolut orice program ce nu-ti foloseste.Deoarece In timp instalezi programe de care uita ca le ai.
2.Aceseaza Local Disk(Chappy >>Program files(Folderul) iar inauntrul lui trebuie sa apara foldere cu nume de programe/jocuri si sterge folderele dupa ce leai acesat si ai vazut ce este in ele Dar atentie doar cele cu nume de programe/jocuri pe care le-ai avut si le-ai sters! Deoarece Placa ram. inca poate acesa acele foldere crezand ca inca trebuie sa le proceseze.
3.In cazul in care tot vrei sa ai asigurare mai buna ori reinstalezi windowsul ori defragmentezi cu OO defrag care poate fii setat sa defragmenteze cand vrei tu(la o anumita ora, in anumite momente)si astfel pc-ul o sa ia un avant mare.

2 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Nu are sens sa bagii banii in el, asa e la platofrmele vechi. Ceea ce potis a faci e sa strangi macar 800 lei si s afacio schimbare de platforma, adica alt procesor, alta placa de baza, alt ram si alta placa video.

| SethEmm a răspuns:

Zii mersi ca nai pc meu nici macar ed edd n eddy nu imi ruleaza bine