| Anonymus3000 a întrebat:

Azi am vrut sa ii arat niste scheme unui prieten si aveam sireturile desfacute si am cazut si am alunecat si m-am julit.Mda asta nu conteaza. Aveam telefonul in mana si am alunecat si telefonul e zgariat si pe ecran si pe taste cum as putea sa ii fac sa dispara zgarieturile sau sa il fac sa arate mai bine dau funda va rog eu repede

PS : telefonul e nokia 2700

7 răspunsuri:
| Dreamer a răspuns:

On: II schimbi carcasa
Off: Asa se intampla cand vrei sa te dai in figurihappy

| C1p1 a răspuns:

Te duci la primul magazin specializat in telefoane, cumperi carcasa si tastaura noua, rogi pe cineva sa ti le monteze si gata!, daca nu sti pe nimeni care se pricepe, il rogi pe domnu/doamna vanzatoare de acolo, te ajuta sigur!
Bagta :*

| alinutza92r a răspuns:

Pff,nu aveai si tu pe ecaranu ala folie de protectie? daca da, ia alta folie, daca nu, nu prea ai ce sa-i faci la ecran

| Becca18 a răspuns:

Naspa daca sa zgariat egranuul pentru ca nu mai poti sa-i faci nimic. Trebuie sa te duci sau sa cauti un ecran pentru unlocuire iar tastele la felsadnaspa de tine:sadfundita?

| mihaela_6858 a răspuns:

Eu zic sa il duci la reparatii...cate telefoane am dus eu...

| Oana0990 a răspuns:

Pai poti sa incerci sa-i schimbi carcasa asta ar fi cea mai buna solutie si dupa ce vei face asta nu cred ca o sa se mai vada ca e zgariat happy sper sa-ti foloseasca sfatul mew happy

| Ariiii a răspuns:

Cumparai o alta fata.