Tableta! Telefonul vechi il folosesti doar sa vorbesti la el iar tableta la jocuri aplicati etc. Sper ca te-am ajutat. FUNDA?
Telefonul il folosesti ca sa vorbesti, uneori pentru gaming iar la tableta poti viziona un film, joci jocuri mai bine datorita ecranului mare si mai sunt multe avantaje la o tableta! Si eu as vrea sa-mi iau o tableta dar nu m-am hotarat inca! Multa bafta!
Pe tableta poti vedea un film fara sa te chinui sa iti bagi ochii in ecran, te poti juca jocuri multe si faine si mai sunt multe avantaje! Mult noroc!
Telefonul,pentru ca poti sa si suni si chiar in momente grave, dar si are rolul unei tablete.
Telefon. Tabletele nu prea am eu o parere buna despre ele! Sunt niste rahaturi!
Sii ce e mai bine?
Urmareste niste oferte la altex sau la eMAG si cauta oferta:
Laptop+telefon.
E mai bine!
Depinde pentru ce anume vrei sa folosesti aparatul, si cat de mobil vrei sa fie. Tableta nu o poti purta in buzunar, e clar. Iar la capitolul performanta, in functie de pret, foarte multe telefoane depasesc performantele multor tablete.
Eu zic sa alegi ce ai avea nevoie. Daca ai un telefon atunci cumpara-ti tableta.
Daca ai un telefon ok care nu face figuri, ia tableta, dar daca ai un telefon mai vechi si slab ia-ti unul nou.
Telefonul performant. nu prea e bun pentru ca daca il pierzi te doare dar daca ai un telefon mai rapandula sa zic asa nu prea te doare absolut deloc... telefonul este de vorbit.
Eu as lua asa ceva: http://www.mediadot.ro/......android-40
De la Mediadot.
Bafta!
brigis întreabă: