| Anonim0091 a întrebat:

Sal TPU, cum pot sa "desfac" cele 2 usere de pe pcul meu?

Daca fratemiu sterge ceva de pe desktopul lui, la mine se sterge...cand isi pune wallpaper, se pune si la mine.straight face
Pe google chrome am facut 2 usere sa umble el pe al lui si eu pe al meu, sa nu se incurce peacolo parolele. Nu a mers pentru ca el cand schimba userul pentru el se schimba si la mine...

Ce pot sa fac sa nu mai fie totul comun, userul ala pentru el si asta pentru mine?

Răspuns Câştigător
| Misha_1025 a răspuns:

Poti face din control panel-user acounts. Acolo te poti face administrtorul calculatorului (o sa ai controlul absolut asupra computerului) iar fratele tau o sa fie oaspetele (sau invers, depinde de cine se pricepe mai bine pe calculator). In asa fel nu se vor mai amesteca. Trebuie sa ai grija la setari adica la cat de mult ii dai voie sa faca modificari in sistem.
Mult succes.

2 răspunsuri:
| CreierSupersonic a răspuns:

Control panel->user accounts->manage acounts->create a new account. Dupa ce il creezi il poti face administrator, daca nu tu ramai administrator.Succes

| Crıśtі a răspuns:

Cea mai buna cale este cea de a instala 2 windowsuri pe 2 partiti. Fiecare face ce vrea pe windowsu lui.