| Anonim0091 a întrebat:

Sal TPU, cum pot sa ma conectez la un wireless de la distanta?
Eu sunt conectat la wireless cu un cablu de nethappy

Cum se face sa ma conectez fara acel cablu? de la >distanta:

Răspuns Câştigător
| alexmircescu13 a răspuns:

Salutare! In primul rand calculatorul tau trebuie sa aiba receptor wireless. Laptopurile in general au, PC-urile nu. La un PC poti sa montezi un receptor wireless intern (placa wireless). Daca ai router-ul wireless poti sa te conectezi la el cu un numar nelimitat de dispozitive (laptop, telefon etc) care au prin constructie receptor wireless. E simplu: router-ul emite semnal iar receptorul incorporat in calculator il preia si il prelucreaza. In concluzie, daca te conectezi prin cablu este fie pentru ca router-ul nu este wireless (nu emite) fie calculatorul cu care te conectezi nu 'stie de wireless' (nu are placa wireless, deci nu receptioneaza). Daca imi dai mai multe detalii pot sa iti explic mai precis. Succes!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ca sa ai semnal prin wi-fi trebuie sa il conectezi la un fir apoi prin acel aparat prinzi la distanta, alta metoda nu exista.

| Roberta00 a răspuns (pentru mgtow):

La ce distanta poti prinde?

| mgtow a răspuns (pentru Roberta00):

In toata casa indiferent de camera.

| Apostol_Mihai_1997 a răspuns:

Ca sa te conectezi wirelles trebuie sa ai un router. Cel mai ieftin e undeva la 80-90 lei. Introduci cablul prin fibra in router, iar cablul in pc deoarece trebuie sa ai cel putin un singur pc care sa fie sa zic "baza". Dupa care poti sa te conectezi cu 1 mie de laptopuri fara fir fara nimic de la router, asta daca te tine netul. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| Alexandru_Draganica_1998 a răspuns:

Nu e adevarat te duci la Romtelecom sau la ce esti tu abonat le zici ca vrei wireless ei iti vor da routeru si eu am contract si dau pe luna 7 lei chiria. Dupa faci conectarea laptopului(telefonului)ci routeru(trebuia parola de la net), eu asa am facut si e destul de conevnabil

| bucurvlad28 a răspuns:

Nu stiu si nici nu cred ca o sas mearga
ueee mi-am dat seama... esti bolnav?
la cap