Nu, nu il va raci, iar daca il lasi fara pasta exista posibilitatea sa il arzi, sau sa se supraincalzeasca si sa se opreasca calculatorul brusc...
Mai bine astepti o zi doua pana gasesti pasta - chiar cu o pasta inferioara si tot e mult mai bine cecat fara. Chiar nu stiu cum ar merge fara. Daca pasta care este acum e uscata si neuniform repartizata, chiar cred ca ar merge mai bine fara, dar mai bine sa il folosesti cu pasta pusa.
Procesorul NU are nici o pasta! E praf, sterge-l si va merge mai bine, adica nu se va incalzi atat de repede! Bafta!
Am vazut pe net pe forumuri ca se poate folosi si fara pasta, daca e asezat bine coolerul pe procesor http://www.tomshardware.co.uk/forum/292749-28-thermal-paste
Pentru a nu risca arderea placii/condensatoarelor din cauza supraincalzirii cumparati o pasta, nu e foarte scumpa si mergi la un service specializat ca sa fii sigur ca e pus la punct procesorul.
Am sters pasta, de la 65 e grade constant fara sa folosesc pc acum sta la 45 constant oscileaza intre 43 si 45 oricum verific mereu temperatura si daca creste o sa iau si o pasta dinaia dar cred ca mai bine fara decat cu pasta de 6 ani))
E foarte buna temperatura de 45 cu oscilatii intre 43 si 45 - eu de ceva vreme nu mai verificasem temperatura - praf nu avea si mi se parea totul perfect. Cand am verificat temperatura - era de 75. Am sters pasta veche - era originala cu argint dar uscata de tot, am gasit niste pasta alba siliconica expirata de cativa ani , am pus pasta si radiatorul la loc si acum ajunge la maxim 55 la incarcare maxima cum era inainte.
Nu se stie cum reactioneaza la incarcare maxima, dar 43-45 e perfect, nu cred ca va mai scadea dupa ce pui pasta
Andrei1124 întreabă: