| unnene a întrebat:

dc tot mi se blocheaza pc-ul? am instalat win de vreo 8 ori. am placa de baza asrock n68c-s ucc cu placa onboard nVIDIA geforce 7025 de 512 mb, procesor amd athlon 2 4300e 2, 7 ghz memorii ddr3 de cate 2 gb ( 2 memorii ) si o placa pci express ( dedicata) nVIDIA geforce 210 de 1gb. eu cred ca gresesc la instalarea driverelor. pe cd de la placa de baza am: all in one driver(placa de retea ....etc), vga onboard( placa video onboard), hd sound(sunet), amd driver( pentru procesor) si pe cd-ul de la placa dedicata am drivereul pentru placa. unde credeti ca gresesc? daca puteti dati-mi voi niste pasi care trebuie urmati. nu spuneti ca sunt componentele, pentru ca nu e asta. deci va rog daca puteti sa imi dati niste pasi pe care sa ii urmez. multumesc anticipat.

6 răspunsuri:
| supermdmario a răspuns:

Te-ai gandit sa nu fie bun cd-ul de instalare windows.adica windowsul sa nu fie bun.de ce nu incerci alt windows? din cate vad, systemul e ok.

| horia2012 a răspuns:

Ce sistem instalezi?

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Instaleaza-ti win 7-8 pe 64 biti iar ca driver iti instalezi decat pentru sunet si video, in rest ti le instaleaza win.

-Numai bine.

| Dany127 a răspuns:

Daca nu e windows original poate fi el de vina, poate avea virusi, malware si lucruri de genul asta. Eu am incercat cel putin 10 windows-uri pana sa gasesc unul bun, daca vrei pot sa te ajut sa gasesti unul bun. Mai pot fi de vina driver-ele, incearca sa le instalezi pe cele luate de pe site-ul lor, cele de pe cd pot fi vechi si de asta sa iti mearge prost windows-ul. Si in plus trebuie sa ai un antivirus care sa fie bun, altfel iti intra virusi sau chiar el sa iti consume multe resurse, eu recomand Bitdefender, il gasesti pe 90 de zile, pe facebook. Si dupa ce instalezi antivirusul recomand sa faci o scanare completa de sitem, ca sa fii sigur ca nu ai virusi. Mult Noroc!

| unnene explică:

Mai multe raspunsuri!

| vladd78 a răspuns:

E posibil sa fie din cauza ca se incalzeste prea mult, nu din cauza driverelor. Daca instalezi driverele de pe cd-ul original sigur vor merge bine. Sau mai poate fi o incompatibilitate cu windows-ul care l-ai ales. Incearca un altul, si vezi daca patesti acelasi lucru. Daca pui mereu acelasi windows din nou si se repeta schema, nu iti vei da seama de unde e problema.