| alin_9439 a întrebat:

Sal TPU. de curand mi-am luat Left 4 Dead 2 si am o problema cu el prima oara imi zicea ca imi lipseste binkw32dll aa esa ca l-am luat din sistem 32 si l-am copiat in folderul cu L4D dar acum imi apare aceasta eroare "The procedyre entry poin_BinkSetMisBinVolumes@20 could not be located the dynamic link librari binkw32.dll" acum eu nu vreau sa il redownladez si leptopul meu nu e devina pentru ca e Toshiba si e super bun 4GB ram placa de 1GB dedicata procesor am i3 infine si e nounout virusi nu am si nu stiu care e problema incaz ca nu pot face nimic dati-mi un pm la adresa alin_micut si daca puteti dati-mi o adresa de unde pot downloada jocul eu am cont de Xlist si de TheXlist. fundabig grin

2 răspunsuri:
| Like_DrSound_1990 a răspuns:

De obicei problema cu fisierele.dll vine de la directX incearca sa instalez ultima versiune si problema e rezolvata daca nu se rezolva asa cauta fisierul pe google ca il gasesti

| alin_9439 explică:

Porblema rezolvata era dincauza versinui dar am luat alta si deja mam plictiistlaughing auzi iti dau funda daca imi zici cateceva despre mu online seson 6 de ex cum stez punctele mai usor nu sa dau tot timpu pe plus si cum imi iau skill