| Kira22 a întrebat:

Sal TPU eu vreau sa fac o poza la imnul la o echipa de baschet, eu am notat pe word imnul am incercat sa ii fac o poza cu webul dar nu mergese vede ca e facut in word vreau sa imi ziceti un program cum este pe youtube cand dai de ex smiley-dream girl versuri si apar versurile asa vreau sa apara si imnul dar nu stiu cum imi puteti da un program si sa imi spuneti cum sa il folosesc plzzzz sau luati id meu de mess lavi_motoc si va voi trimite imnul si il faceti voi si va dau funda plzzz trebuie sa il pun azi pe facebook

Răspuns Câştigător
| April23 a răspuns:

Fa print screen.

3 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Tu nu prea stii sa te exprimi romaneste, asa-i? Imnul este un cantec. Deci, se aude. Nu prea vad cum ai putea sa-i faci o poza. Ca, dupa indelungi sedinte de citit ce-ai scris, asta am inteles.

| RmpvSorana a răspuns:

Hei! dacă vrei o simplă imagine deschide documentul word şi dă PrtSc iar apoi dăi paste în paint şi salvează ca jpeg. dacă vrei sub formă de filmuleţ încearcă cu movie maker. Baftă!

| Kira22 explică:

Imnul este pus in word adica scris si vreau sa ii fac o poza sa o pun pe facebook ca video-ul e deja pus