| peda73 a întrebat:

Mentionez ca nu ma pricep la calculatoare si doresc sa primesc raspunsuri explicite(pas cu pas).Am doua probleme. Am pe desktop instalate icoane si eu le-am aranjat unele in stanga,altele in dreapta, sus sau jos.Problema este ca dupa ce inchid PC-ul si il redeschid icoanele imi apar toate grupate in stanga desktopului, nu mai raman fixate unde le-am pus eu.Cum rezolv problema? Cea dea doua problema, am instalat mozilla firefox in limba romana si nu stiu unde sunt favoritele(unde pot salva un site).

3 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Pentru prima problemă
Click dreapta pe desktop
din meniul ce apare selectează View
Navighează în View şi selectează de acolo align to grid, urmând să debifezi auto arange
Problema a doua
Favoritele în firefox se numesc semne de carte şi implicit le găseşti la semne de carte.
Pentru a salva o pagină ca semn de carte navighează la pagina dorită şi apasă ctrl+d, urmând să o salvezi fie în bara de semne de carte(bară ce poate fi făcuta vizibilă princlick dreapta sub bara de adrese şi selectând bara de semne de carte) sau în meniul semne de carte.Prima o recomand
Succes

| Alecu53 a răspuns:

Pai la prima problema ar fi sa dai click dreapta apoi la ordonare si sa deselectezi ce ai selectat
Iar la a doua problema dezinstaleaza mozila si ia-ti chrom-u ca e de 10 ori mai bun
Si daca nu stii cum sa umbli in chrome cauta tutoriale pe youtube

| Mihai118 a răspuns:

Pentru prima problema solutia cred ca este: Click dreapta pe desktop -> Arrange icons by. si acolo trebuiesc bifate doar "show desktop icons" si "Align to grid". Iar pentru problema cu numarul 2: Intri pe pagina care doresti sa o adaugi, apoi in partea dreapta sus este o steluta, click pe ea si alegi optiunile dorite fie adaugi la bara pentru semne sau meniul semne de carte. Bafta!